...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Μπαρτζώκας: «Μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Κατά  την αναχώρηση του Θρύλου για την Κωνσταντινούπολη ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις που έκανε τόνισε για μια ακόμα φορά, ότι    έχει πίστη στην ομάδα και θεωρεί ότι εύκολα ή δύσκολα θα τα καταφέρει.

Αρχικά ανέφερε:

"Μπορούμε να τα καταφέρουμε, γιατί έχουμε χαρακτήρα ως ομάδα. Έχουμε κάνει ελάχιστες αλλαγές σε σχέση με τα δύο πρώτα ματς, έχουμε καλή ψυχολογία και πλέον χρειαζόμαστε μια νίκη. Δεν ξέρω πότε θα την κάνουμε, αλλά ελπίζω να την κάνουμε γρήγορα. Οι κόποι των παιδιών ανταμείφθηκαν με τις δύο πρώτες νίκες στο ΣΕΦ και πλέον χρειαζόμαστε μια ακόμα νίκη, για να δικαιωθούν οι κόποι ολόκληρης της χρονιάς. Το θέλουν πολύ οι παίκτες και είμαι βέβαιος ότι θα δουν το ματς σαν τελικό".

Στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Είναι βέβαιο πως θα αντιδράσουν, έχουν κι αυτοί μεγάλο κίνητρο, καθώς δεν έπαιξαν καλά, ιδίως στο δεύτερο ματς. Κι οι δικοί μας παίκτες, όμως, ξέρουν από τέτοιες προκλήσεις. Εδώ που φθάσαμε πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε κάνει. Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη έκπληξη, ενώ φέτος τα πράγματα ήταν πιο δύσκολα, αφού όλοι μας περίμεναν και δεν μπορούσαμε να αιφνιδιάσουμε κάποιον.

Κερδίζουμε 2-0 και το καταφέραμε στο γήπεδο μας με τον κόπο των παιδιών και αυτό που χρειαζόμαστε είναι ακόμη μια νίκη ώστε οι κόποι όλης της χρονιάς να δικαιωθούν καθώς για την ομάδα μας θα είναι ό,τι καλύτερο να προκριθούμε στο Final Four. Το θέλουν πάρα πολύ οι παίκτες. Θα το δουν ως ματς τελικό το αυριανό και ξέρουν από τέτοιες προκλήσεις. Ποτέ ο Ολυμπιακός σε τέτοιου είδους παιχνίδια δεν ήταν φαβορί, ιδίως με τον τρόπο που τον έβλεπαν οι υπόλοιποι.

Εδώ, όμως, που φτάσαμε πρέπει να ολοκληρώσουμε αυτό που έχουμε κάνει. Πέρσι ο Ολυμπιακός έκανε την απόλυτη έκπληξη, ελάχιστοι πίστευαν πως θα φτάσει ακόμη και ως το F4. Φέτος είναι πιο δύσκολο το εγχείρημα αφού δεν είχαμε να αιφνιδιάσουμε κανέναν. Όλοι περίμεναν τον Ολυμπιακό αφού είναι Πρωταθλητής Ευρώπης και είχαν έξτρα κίνητρο απέναντι του. Είχαμε πλεονέκτημα έδρας, κάναμε το 2-0 και γι’ αυτό ο κόσμος είναι αρκετά αισιόδοξος και περιμένει τώρα να προκριθούμε".
Πηγή : xaros7.grTags: BASKET , SLIDER