...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Παντού τίτλους ο Ερασιτέχνης!


-->Η περσινή χρονιά για όλα τα τμήματα του Ερασιτέχνη, ήταν μεταβατική και η υπόσχεση τηρήθηκε μέχρι τώρα, αφού οι ομάδες του Ερασιτέχνη επέστρεψαν με πολύ πιστικό τρόπο στην κατάκτηση τροπαίων. Και όχι μόνο αυτό, αλλά όλοι οι αθλητές των τμημάτων, έχουν να λένε για την συνέπεια που διακρίνει την διοίκηση!

Και να τα αποτελέσματα: Λιγκ Καπ βόλεϊ Ανδρών, Κύπελλο βόλεϊ Ανδρών, Πρωτάθλημα Ανδρών, Πρωτάθλημα βόλεϊ Γυναικών, Κύπελλο βόλεϊ Γυναικών. Και οι κούπες θα συνεχιστούν και στο πόλο για να κλείσει με τον καλύτερο τρόπο, η εκπληκτική χρονιά φέτος! Τώρα παίρνει σειρά το πόλο…

Μάλιστα, στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο γενικός γραμματέας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Γιάννης Δαλέζιος και παρακολούθησε τον τέταρτο τελικό του βόλεϊ και έλεγε μεταξύ άλλων «άντε να τελειώσει το βόλεϊ να πάρει σειρά το πόλο».

Η δίψα όλων στην διοίκηση του Ερασιτέχνη για να σηκώσουν όλα τα τμήματα ό,τι… κινείται είναι μεγάλη και σίγουρα έχουν βάλει τις βάσεις για το μέλλον και για τις επόμενες κούπες που ακολουθούν και να είστε σίγουροι ότι είναι πάρα πολλές.
 Πηγή : gavros.gr