...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Η προπόνηση της Πέμπτης


-->Κατοχή, πίεση και τακτική δούλεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς με τον Πλατανιά.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το προσεχές ματς με τον Πλατανιά, στην Κρήτη, συνεχίστηκε και σήμερα με εντατικό ρυθμό. Οι «ερυθρόλευκοι» έριξαν το βάρος στα τελειώματα των φάσεων, με σωστή και γρήγορη ανάπτυξη από τον άξονα και τα πλάγια.

Στη συνέχεια δούλεψαν επάνω στο κομμάτι της κατοχής, της κυκλοφορίας της μπάλας, αλλά και της πίεσης προς τον αντίπαλο. Ακολούθησε δίτερμα, σε μικρό χώρο, κατά το οποίο οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν επάνω στην αμυντική και επιθετική τους λειτουργία.

Κανονικά γυμνάστηκε ο Τζαμέλ Αμπντούν, όπως έκανε και ο Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Μπάλαζ Μέγιερι πήρε κανονικά μέρος στην προπόνηση, ξεπερνώντας τις μικροενοχλήσεις στη μέση. Ο Γιάννης Μανιάτης δεν ξεπέρασε πλήρως τις μικροενοχλήσεις (σφίξιμο) που αισθάνεται στον προσαγωγό και προφυλάχθηκε, μένοντας εκτός κανονικού προγράμματος. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ένιωσε ελαφρύ πόνο στο αριστερό του γόνατο και λόγω ενός οιδήματος κρίθηκε φρόνιμο να προφυλαχθεί. Ενοχλήσεις στη μέση αισθάνθηκε ο Μάρκο Πάντελιτς και έμεινε εκτός προγράμματος.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας μας είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

 πηγη  xaros7.gr
Tags: