...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Μόντες: «Είμαστε σε επικοινωνία με Ολυμπιακό»


-->


Ο ατζέντης των Τζόναθαν και Τζιοβάνι Ντος Σάντος, Βιθέντε Μόντες σε δηλώσεις που παραχώρησε, παραδέχθηκε ότι βρίσκεται σε επικοινωνία με τον Ολυμπιακό για τους πελάτες του, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι το μέλλον τους θα ξεκαθαρίσει στο τέλος της σεζόν…

Αναλυτικά τα όσα είπε στο RedGoal…

Αρχικά ανέφερε:

"Δεν υπάρχει κάτι νεότερο για το μέλλον τους. Και για τους δύο θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Με το που ολοκληρωθούν οι αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τη Μπαρτσελόνα και τη Μαγιόρκα θα συζητήσουμε για τις προτάσεις που θα έχουμε στα χέρια μας και θα αποφασίσουμε"

Στην συνέχεια ξεκαθάρισε:

"Όχι, ούτε με τον Ολυμπιακό υπάρχει κάτι νεότερο. Είμαστε σε επικοινωνία με την ελληνική ομάδα μέσω του Μαριάνο Αγιλάρ (σ.σ. ατζέντης του Μίτσελ) ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα πρόσφατα και έχουμε συμφωνήσει να μιλήσουμε ξανά στο τέλος της σεζόν. Δεν έχω να σας πω κάτι περισσότερο γιατί δεν υπάρχει. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον σας γιατί ο Ολυμπιακός είναι μεγάλο κλαμπ και έχει κόσμο πίσω που θέλει να μαθαίνει τα νέα, όμως ισχύουν αυτά που σας είπα. Με τον Ολυμπιακό θα ξαναμιλήσουμε στο τέλος της σεζόν".

Σε ερώτηση αν  ο Ολυμπιακός μπορεί να πάριε "πακέτο" τα αδέρφια Ντος Σάντος, έκανε... ντρίπλα:

"Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τί θα γίνει. Θα ήταν ωραίο όμως να παίξουν μαζί, ξέρω ότι θα το ήθελαν πολύ".
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO