...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Η προπόνηση της Πέμπτης


-->Δύναμη, ταχύτητα, κατοχή και τακτική περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού στο Ρέντη.

Εντείνεται ο ρυθμός με τον οποίο γυμνάζονται οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, στο «Γ. Καραϊσκάκης», την Κυριακή. Η σημερινή προπόνηση είχε ιδιαίτερη ένταση και πάθος από πλευράς παικτών, ενώ περιελάμβανε και αρκετή ποικιλία στις ασκήσεις που δουλεύτηκαν.

Η ταχύτητα και η δύναμη των παικτών ήταν κύριος άξονας στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης. Στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν αρκετή δουλειά επάνω στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της κυκλοφορίας αυτής. Συμμετείχαν και οι τερματοφύλακες, με το παιχνίδι να αναπτύσσεται από την άμυνα και να φτάνει μέχρι την επίθεση.

Εν συνεχεία δόθηκε βαρύτητα στην τακτική, η οποία δουλεύτηκε μέσω του διτέρματος που έγινε. Ο κ. Μίτσελ έδινε διαρκώς συγκεκριμένες οδηγίες επάνω στον τρόπο ανάπτυξης της ομάδας μας, αλλά και αναχαίτισης του αντιπάλου. Το δίτερμα είχε και στημένες φάσεις, όποτε η μπάλα έβγαινε κόρνερ ή γινόταν κάποιο φάουλ και έτσι οι ποδοσφαιριστές δούλεψαν και στην αμυντική και επιθετική λειτουργία τους με αυτό τον τρόπο.

Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν και έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές μας γυμνάστηκαν και σήμερα κανονικά. Αύριο η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 το πρωί.

 πηγη  xaros7.gr
Tags: