...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Μένει ο Ιμπαγάσα;


-->Ο  Αριέλ Ιμπαγάσα έριξε το  γάντι στη διοίκηση του Ολυμπιακού με τις δηλώσεις του, πως θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται για ακόμη έναν χρόνο.

Στον Ολυμπιακό,  είτε ανανεώνοντας το συμβόλαιό του για έναν ακόμα χρόνο, είτε προσφέροντάς του ένα άλλο πόστο μέσα στην ομάδα θέλουν να κρατήσουν στο λιμάνι τον Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο  «Κάνιο» αν και είναι ήδη 37 ετών, ωστόσο έχει την ποιότητα να κάνει τη διαφορά, όχι μόνο σε αγώνες με τον Πλατανιά Χανιών αλλά και σε άλλα παιχνίδια του Ολυμπιακού, ο Ιμπαγάσα είναι αδιαμφισβήτητα ο ηγέτης του Ολυμπιακού και με την τελευταία του παρουσία στην Κρήτη έχει αλλάξει το κλίμα σε ότι αφορά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως δήλωσε και ο ίδιος, θέλει  να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, όμως, είπε πως δεν είναι δικό του θέμα το αν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό ή σε άλλη ομάδα. Στον  Ολυμπιακό πλέον, σκέφτονται να προσφέρουν έναν χρόνο συμβολαίου ακόμα στον Ιμπαγάσα, αν και μέχρι πρότινος υπήρχαν άλλα πλάνα στο μυαλό των διοικούντων για τον 37χρονο Αργεντινό.

Όπως προείπαμε, στο Λιμάνι προγραμμάτιζαν   προγραμμάτιζαν είτε να δώσουν ένα άλλο πόστο στον Αριέλ Ιμπαγάσα, είτε να γίνει ο άνθρωπος του Ολυμπιακού στην Αργεντινή και να εντοπίζει ταλέντα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων».

Και μπορεί ο Ιμπαγάσα να μην μπορεί  να αγωνιστεί ολόκληρο ενενηντάλεπτο και αυτό φάνηκε την φετινή σεζόν, αφού τη μισή ήταν τραυματίας και δεν μπορούσε να παίξει, ωστόσο, περίπου 20-30 λεπτά μπορεί να μπει στον αγωνιστικό χώρο και με τις εμπνεύσεις του μπορεί να προσδώσει το κάτι διαφορετικό στην ομάδα.

πηγη xaros7.gr
Tags: