...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προσφέρει


-->Κοντά στις οικογένειες της Νίκαιας η ομάδα μας, η οποία στηρίζει το έργο της Ιεράς Μητροπόλεως της περιοχής, για όσους έχουν ανάγκη.

Η φιλανθρωπική δράση του Ολυμπιακού μας συνεχίζεται και τις Άγιες ημέρες του Πάσχα που διανύουμε. Με την έναρξη της Μεγάλης Εβδομάδας, η «ερυθρόλευκη» Π.Α.Ε. βρέθηκε κοντά στους ανθρώπους που έχουν ανάγκη προσφέροντας βοήθεια, εκεί που πραγματικά είναι απαραίτητη.

Επιθυμία και πρόθεση του Προέδρου του Ολυμπιακού, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός να στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες που γίνονται για το καλό των συνανθρώπων μας και για τον λόγο αυτό, η ομάδα μας συμμετέχει ενεργά στο Φιλανθρωπικό Έργο Αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Νίκαιας.

Το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας ο Ολυμπιακός μας ήταν παρών στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής, όπου μοιράστηκαν τρόφιμα, παιχνίδια και δώρα στις οικογένειες που έχουν ανάγκη. Μέρος αυτών ήταν προσφορά από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, κάτι που έχει κάνει και στο παρελθόν και θα συνεχίσει να κάνει. Περισσότερες από 2.500 οικογένειες είναι υπό την φροντίδα της Ιεράς Μητρόπολης Νικαίας.

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. κ. Αλέξιος μίλησε με θερμότατα λόγια για την ενέργεια αυτή από την Π.Α.Ε. Ολυμπιακός, ενώ ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον Πρόεδρομ, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και ευχήθηκε επιτυχίες στην ομάδα μας, ενόψει και του τελικού Κυπέλλου.

Οι φιλανθρωπικές δράσεις της Π.Α.Ε. Ολυμπιακός θα συνεχιστούν.

πηγηxaros7.gr
Tags: