...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έστειλε το μετάλλιο του πρωταθλητή στον Ζαρντίμ


Για  τη συμβολή τους στην κατάκτηση του τίτλου η ΠΑΕΙ Ολυμπιακός   απέστειλε μετάλλια στον Λεονάρντο Ζαρντίμ και τους συνεργάτες του και ο Πορτογάλος τεχνικός με τη σειρά του ευχαρίστησε τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Ολυμπιακός, έχει αποδείξει πολλές φορές πως ποτέ δεν ξεχνάει τους ανθρώπους που προσφέρουν στο σύλλογο. Έτσι, έστω και αν η συνεργασία της ΠΑΕ δεν ευοδώθηκε με τον Πορτογάλο τεχνικό, ωστόσο δεν παράβλεψε τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, στέλνοντας το μετάλλιο του Πρωταθλητή στον Πορτογάλο τεχνικό και τους τρεις συνεργάτες του, Μάρτινς Βιέιρα, Νέλσον Καλντέιρα και Μιγκέλ Ριμπέιρο Μόιτα.

Την  ενέργεια της πειραϊκής ΠΑΕ ο Λεονάρντο Ζαρντίμ την αποδέχθηκε με χαρά ευχαριστώντας τους για την ενέργεια. Άλλωστε δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως με τον Πορτογάλο τεχνικό οι ερυθρόλευκοι ήταν αήττητοι στην Ελλάδα (σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και πραγματοποίησαν ένα πολύ καλό Champions League, εξασφαλίζοντας την τρίτη θέση στον όμιλο.

Άλλωστε, ποτέ δεν αμφισβητήθηκε τόσο από τη διοίκηση της ομάδας όσο και από τον καινούργιο τεχνικό της ομάδας, Μίτσελ Γκονθάλεθ, ο οποίος δημόσια αναγνώρισε, και προς τιμήν του, πως όταν ήρθε στον Ολυμπιακό ο τίτλος είχε ουσιαστικά κατακτηθεί.

πηγη:xaros7.gr

-->
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER