...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Τρέξτε να προλάβετε!


-->Κατάμεστο αναμένεται να είναι το «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟ... Για ακόμη μια φορά οι ΓΑΥΡΟΙ αναμένεται να γεμίσουν τον Ναό και να δημιουργήσουν «καυτή» ατμόσφαιρα!  Αυτό άλλωστε φαίνεται και από τα εισιτήρια που έχουν δοθεί…

Στην πρώτη κιόλας μέρα της διάθεσης τους, έχουν φύγει 16.500 εισιτήρια και αυτό είναι κάτι που δείχνει πως στο Καραϊσκάκη, στον αγώνα με τον πελάτη την Κυριακή, δεν θα πέφτει… καρφίτσα!

Όπως πάντα, το καλύτερο γήπεδο της Ελλάδας θα είναι «καμίνι» και οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου δεν θα είναι μόνοι τους σε αυτή την προσπάθεια. Θα έχουν στο πλευρό τους τον δωδέκατο παίκτη και άπαντες θα «παλέψουν» για τη νίκη!

Από εκεί και πέρα, σημειώνουμε ότι τα εισιτήρια θα συνεχίσουν να διατίθενται μέχρι και την ημέρα του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Καραϊσκάκη που βρίσκονται έξω από την Θύρα 25.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Από την Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη (04/11), θα συνεχιστεί η διάθεση εισιτηρίων για τον αγώνα απέναντι στον Παναθηναϊκό, από τα εκδοτήρια, έξω από την Θύρα 25, με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 17 €, 20 €, 25 €, 35 € & 85 € (VIP).

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος για να τα προμηθευτεί πρέπει να επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα εκδοτήρια του Ολυμπιακού».

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER