...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Φιγκερόα: «Πάμε να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό»!


-->Δεν μπορούν εκτός ΟΑΚΑ, δεν μπορούν μέσα στη «λαγουδοφωλιά» τους, γλυτώσανε τον υποβιβασμό και τώρα, όπως καλά διαβάσατε …θέλουν να έρθουν στο ΝΑΟ να νικήσουν τον Ολυμπιακό! Η περίπτωση τους είναι από τα βαριά περιστατικά!

Διαβάστε τι δήλωσε ο Φιγκερόα:

«Σήμερα κάναμε ότι μπορούσαμε, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη, τα πράγματα έγιναν δύσκολα αλλά έχουμε μαθηματικές ελπίδες για να μπούμε στα πλέι οφ. Έμειναν δύο παιχνίδια και πρέπει να πάρουμε τους έξι βαθμούς. Τώρα έχουμε το ματς με τον Ολυμπιακό, το μεγάλο ντέρμπι. Όλοι ξέρουμε τι σημαίνει για την ομάδα και τον κόσμο αυτό το ματς και θα πάμε εκεί να τους κερδίσουμε», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Φιγκερόα.

Καταρχήν είναι προσβλητικό να μιλάμε για ντέρμπι όταν δεν μπορείτε να μας δείτε ούτε με κιάλια! Και δεύτερον θα θέλαμε να μας εξηγήσεις από πού αντλείς τόση αισιοδοξία ότι  ο «θίασος» στον οποίο ανήκεις μπορεί να έρθει στο Λιμάνι (αν βρείτε το δρόμο) και θα νικήσει μέσα στο ΝΑΟ τον Ολυμπιακό;

Εκεί όχι απλά δεν θα νικήσετε αλλά θα ξεφτιλιστείτε. Είμαστε σίγουροι ότι τα ποδαράκια σας  έχουν αρχίσει να τρέμουν από τώρα….

πηγη xaros7.gr
Tags: SLIDER