...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » «Η Κρήτη, δεύτερό σου σπίτι»
Τα λόγια περισσεύουν όταν αναφερόμαστε στον μοναδικό λαό του Θρύλου. Τι να πει κανείς για τους ΓΑΥΡΟΥΣ που τις τελευταίες ημέρες έχουν κατακλύσει τα κατακόκκινα Χανιά από το Σάββατο έχοντας ταξιδέψει από την Αθήνα, τον Πειραιά και άλλες πόλεις της Ελλάδας; Απλά μαγικοί οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» που έχουν δημιουργήσει ακόμα μία εξαιρετική ατμόσφαιρα σε εκτός έδρας παιχνίδι, δίνοντας στους Πειραιώτες ώθηση να φτάσουν σε ακόμα μία εκτός έδρας νίκη.

Οι ΓΑΥΡΟΙ έχουν κατακλύσει το γήπεδο του Πλατανιά στα Περιβόλια, καθώς εκτός από την κερκίδα που κάθονται πάντα οι οπαδοί της φιλοξενούμενης ομάδας, βρίσκονται ακόμα και στις κεντρικές θύρες, αλλά σε άλλες γωνιές του γηπέδου. Όπως πάντα, έχουν κερδίσει την… μάχη της εξέδρας και δεν έχουν σταματήσει να τραγουδούν για τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Χωρίς ακρότητες και χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα, έχουν για άλλο ένα εκτός έδρας ματς, άψογη συμπεριφορά. Μαθήματα εξέδρας παραδίδουν οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί και… χαζεύουν και πάλι όλο τον κόσμο!

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: SLIDER