...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ , SLIDER » Να ΜΗΝ φύγει-Να ΠΡΑΞΕΙ! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΙ)Αδέρφια...έπειτα απο δύο μέρες σκέψης αποφάσισα να γράψω τελικά αυτά που ήθελα να γράψω με καθαρότερο μυαλό και έχοντας πλήρη επίγνωση για το τι συμβαίνει γύρω απο την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ.
Δεν χρειάζεται να κάνω ανάλυση για τον αγώνα και για την κερκίδα ΌΛΟΙ είδατε τον αγώνα ΌΛΟΙ είδαμε (όσοι συμμετήχαμε) την ΚΕΡΚΙΔΑΡΑ που έστησε απο ΝΩΡΙΣ ο ΠΥΡΙΝΟΣ ΛΑΟΣ του δαφνοστοφανώμένου...
Μετά την πίκρα που νιώσαμε απο τον τραγικό κατ'εμού αγώνα ήρθε η ανακοίνωση της Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απο την επίσημη ιστοσελίδα της η οποία μας ΚΑΤΑΚΕΡΑΥΝΩΣΕ,μας έκανε να νιώσουμε ένα ΤΙΠΟΤΑ ενώ ΌΛΟΙ γνωρίζουν ότι είμαστε τα ΠΑΝΤΑ εμείς είμαστε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.
Πράγματι,ήταν πολύ λανθασμένη η επιλογή της συγκεκριμένης ανακοίνωσης καθώς όπως ΌΛΟΙ γνωρίζουμε είμαστε ΠΑΝΤΑ σε οικογενειακό κλίμα...Δεν νοείται να αποκαλείται ο ΛΑΟΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ αχάριστος.
Δεν νοείται να βγαίνει και να τα ''χώνει'' η διοίκηση στον κόσμο που ΠΛΗΡΩΣΕ 15 και 100 ευρώ απο το υστέρημα του σε καιρούς που τα μονόλεπτα ''τσακώνονται'' με τα δίλεπτα για το πιό θα βγεί πρώτο απο την τσέπη μας...
Είναι πρωτοφανές το κρούσμα αυτό περί αχαριστίας και θεωρώ πώς ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να κρίνει και να χαρακτηρίζει έναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ που έχει δώσει το ίδιο του το αίμα για αυτήν την ΤΙΜΗΜΕΝΗ ριγωτή φανέλα είτε είναι ο πρόεδρος είτε είναι ο πιό τυχαίος άνθρωπος στην γή....
Η ανακοίνωση αυτή βγήκε λόγω της αγανάκτησης του κ.Μαρινάκη απο τα υβρηστικά συνθήματα που ακούστηκαν ,απο ΌΛΟ το γήπεδο ακόμη και απο τα επίσημα -και όχι απο μια μεριδούλα οπαδών που θέλουν να προκαλέσουν την διχόνοια στις τάξεις του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, γιατί η ομάδα ΔΕΝ εμφανίστηκε όπως έπρεπε ή μάλλον καλύτερα ΔΕΝ εμφανίστηκε ΠΟΤΕ στον αγωνιστικό χώρο....
Ένα απο τα συνθήματα που ακούστηκε όπως θα μάθατε όλοι είναι αυτό περί ''στησίματος'' του αγώνα απο τον πρόεδρο.
Αυτό ουσιαστικά έκανε την διοίκηση να βγάλει ανακοίνωση άμεσα....
Εγώ αδέρφια δεν κατακρίνω το σύνθημα,όχι επειδή έχω κάτι με τον πρόεδρο αλλα ούτε και επειδή θέλω να βρίσω έτσι για να εκτονωθώ απλά θεωρώ ότι αυτή ήταν η άποψη του κάθε ΓΑΥΡΟΥ που βρισκόταν στον ΝΑΟ και πρέπει να την ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΌΛΟΙ.
Όλοι όσοι βρισκόμασταν στον ΝΑΟ μετά τον τραγικό αγώνα απο πλευράς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ λίγο πολύ το έλεγε η ψυχή μας μετά το γκόλ του βαζέλου ότι ΠΡΕΠΕΙ να φωνάξουμε κάτι που θα κάνει έναν σεισμό και θα περάσει μηνύματα πρός πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε ΕΔΩ.
Για εμένα ήταν ΠΑΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτο να παίζουν οι παίχτες πασούλες στο 80-87 μέχρι που μπήκε το γκόλ σαν να παίζουμε οικογενειακό διπλό με την β' ομάδα (Ε και τι έγινε που χάνουμε...).
Επίσης θεωρώ ότι μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχει ο κ.Μαρινάκης σε αυτό καθώς έπρεπε να πάει μια μέρα πρίν στου ρέντη και να περάσει τα μηνύματα του ΚΟΣΜΟΥ που θα γεμίσει την Κυριακή τον ΝΑΟ.
Κάτι που δεν έγινε και οι παλιοί θα θυμούνται πώς κάτι τέτοιο συνέβαινε πρίν απο κάθε ''ντέρπυ'' επί κόκκαλη ΜΟΝΟ που εκεί δεν υπάρχουν αστεία ούτε κατα διάνοια.
Υπήρχε το...
''ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ,ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΣΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΑΣΕΤΕ ,ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΕ 2 Ή 3 ΠΑΙΧΤΕΣ ΘΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΑΤΕ ΑΛΛΙΩΣ...........................................ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΑΓΡΙΑ''

Ενώ τους ''δικούς μας'' τους έχει πολύ στα φρού-φρού και αρώματα ούτε παρατηρήσεις ούτε τίποτα οι περισσότεροι έρχονται απλά για να λένε ότι πήραν ένα πρωτάθλημα στο βιογραφικό τους.......

Αλλά δεν φέρουν αυτοί τις ευθύνες...Άλλοι τις φέρουν και μάλιστα με τα εκτεταμένα λάθη που έχουν κάνει έχουν φτάσει τον κόσμο στο σημείο να μην θέλει να πηγαίνει γήπεδο κάτι που δεν θα έκανε καλό στην ομάδα αλλά εντάξει είμαστε στο τέλος ή μάλλον έχουν τελειώσει τα πάντα για φέτος οπότε δεν θα επηρεαστεί η ομάδα απο την όποια αντίδραση του κόσμου.

Επιστρέφω στις ανακοινώσεις....
Ε λοιπόν αδέρφια δεν δεχόμαι να με λένε αχάριστο επειδή γιούχαρα -δικαίως- τους μισθοφόρους που έχουν μαζευτεί στον ΘΡΥΛΟ ΜΟΥ.
Δεν δέχομαι να αποκαλούνε κανέναν γαύρο αχάριστο επειδή ΔΕΝ θέλει να δεί την ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ να καταντάει στις προδιαγραφές του Ελληνικού -Τραγελαυτικού-Πρωταθλήματος.
Είναι φυσική η αντίδραση του κόσμου όταν έχετε υποσχεθεί πράγματα που δεν τα πραγματοποιήσατε ποτέ ενώ αντιθέτως ''βυθίζετε'' περισσότερο την ομάδα με εκτεταμένα λάθη που κάνετε...
Κατ'εμού πρέπει να βγεί ανακοίνωση απο την ΠΑΕ που θα ανακαλεί τα όσα είπε για τον κόσμο που πλήρωσε απο το υστέρημα του και προτίμησε να πάει να ΣΤΗΡΙΞΕΙ την ομάδα ΤΟΥ που τον έχει απογοητεύσει στους περισσότερους τομείς.....
Επίσης επειδή όπως είναι λογικό η ανακοίνωση δεν γράφτηκε απο τον ίδιο τον Πρόεδρο αλλά απο κάποιον άλλον ιθύνων που σαφώς έχει πήρε εντολή απο τον Πρόεδρο να συντάξει το κείμενο ...
Για εμένα πρέπει να πάει σπίτι του αυτός που την σύνταξε γιατί ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και κόσμος του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ είναι υπεράνω ΌΛΩΝ.


Η αγανάκτηση....
Έχει πλήξει τον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και δεν νομίζω να επανέλθει η φυσιολογική ατμόσφαιρα αν δεν ΓΙΝΟΥΝ πράξεις.
Πολλοί ήδη έχουν στραφεί πρός τον ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΕΥΡΩΠΗΣ (ΚΑΛΩΣ) καθώς θεωρούν ότι ΜΟΝΟ αυτός είναι ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Το δικό σας ΜΕΓΑΛΕΙΟ δεν θα το φτάσει ΠΟΤΕ κανείς! Έλληνες αλλά και ξένοι που δίνουν ψυχή, κι όχι μισθοφόροι ποδοσφαιριστές. Κι όμως το ΣΕΦ δεν γεμίζει. Κρίμα... 

Όσο για τα περίεργα σενάρια περί φυγής του Μαρινάκη...
Εντάξει αυτό είναι ότι πιό γελοίο έχω ακούσει αδέρφια είμαι 100% σίγουρος πώς δεν πρόκεται να συμβεί ούτε αν έρθει το τέλος του κόσμου...Γιατί πολύ απλά δεν ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει αλλά και δεν θα ήθελα να γίνει έτσι, εγώ ΘΕΛΩ να κάτσει να ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ τα πολλαπλά ΛΑΘΗ που έχει κάνει και αυτός ώς πρόεδρος αλλά και οι υπόλοιποι που έχουν αναλάβει τα ανάλογα πόστα και τότε θα αποφασίσω για τον αν θα δώσω τα λεφτά που θα έχω μαζέψει με ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ κόπο για να πάρω διαρκείας.
Νομίζω πώς η πλεινότητα του ΛΑΟΥ του ΘΡΥΛΟΥ αυτό απαιτεί...Ένα ΚΑΘΑΡΟ ποδόφαιρο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ χωρίς στραβές ειδικά σε ΜΕΓΑΛΑ παιχνιδία και ειδικά σε αγώνες εναντίων του ΠΕΛΑΤΗ μας.


Έχουμε χρέη? Τότε γιατί ΔΕΝ γίνονται οι μεταγραφές που υποσχεθήκατε στον ΚΟΣΜΟ πρίν αναλάβετε την ομάδα?

Λοιπόν,έχουμε και λέμε η ομάδα αυτήν την στιγμή έχει μηδαμινά χρέη ίσως η ΜΟΝΑΔΙΚΗ (Απο καθαρά επιχειρηματική άποψη) εταιρεία  στην Ελλλάδα(ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ 6.000.000 ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ) που δεν έχει χρέη και έχει έχει + τα ταμεία της!
Αυτό το λύσαμε για να μάθει και απλός κόσμος τι συμβαίνει στην ομάδα...
Όσο για το δεύτερο σκέλος της ερώτησης είναι άξιο περιέργειας οι τραγικοί ρυθμοί με τους οποίους κινείται η διοίκηση σε θέματα μεταγραφών...
Μας υπόσχονται ονόματα και δαίμονες και στο τέλος μένουμε με την φυλλάδα στο χέρι (Προσωπικά έχω να πάρω φυλλάδα εδώ και 7 χρόνια!) και με τις δικαιολογιές στο νού έχοντας ελπίδα το επόμενο καλοκαίρι ο κάθε παίχτης που λέγεται ότι θα έρθει,να τον αφήσει η γυναίκα του να έρθει (Τα ακούσαμε και αυτά!).
Αυτά είναι τα πολλαπλά λάθη αδέρφια που έχουν συμβεί απο τον πρόεδρο και την διοίκηση......
Έχουν γίνει και πολλά άλλα ,αλλά επειδή δεν έχω όρεξη να γράψω άλλο έπειτα απο την προχθεσινή σφαλιάρα....

Ένα τελευταίο σχόλιο...
Αυτές τις μέρες έχουν βγεί οι Μαρινακικοί και οι Μη.
Ένα έχω να πώ αδέρφια,αυτά ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να συμβαίνουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ γιατί ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ...Όλοι μαζί για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν είμαστε ούτε κοκκαλικοί ούτε Μη και δεν ξέρω και εγώ τι.
Είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ.
Είναι απαράδεκτο να χωρίζονται κάποιοι και να υποστηρίζουν το κάθε πρόεδρο επειδή φοβούνται ότι θα καταντήσουμε σαν τις κούλες και τις βαζέλες....
Δεν πρόκεται να συμβεί αυτό.
Τέρμα πιά η κοροιδία ενωθείτε αδέρφια ΌΛΟΙ μαζί για έναν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ θα πρέπει να απαιτήσουμε αυτά που μας τάχθηκαν και τότε θα στηρίξουμε τον Πρόεδρο όπως κάναμε με τον ΑΗΜΝΙΣΤΟ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ως τότε θα πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ αυτά που τάχθηκαν και να μην ανεχτούμε την κοροιδία ΚΑΝΕΝΟΣ.


Κανείς δεν έχει προσωπικά με τον εκάστοτε πρόεδρο εμείς τον βλέπουμε ώς ένα πρόσωπο που διοικεί την ομάδα και τίποτα παραπάνω και έτσι πρέπει να τον βλέπουν όλοι.
Άν πράξει σωστά θα τον επικροτήσουμε αν πράξει λανθαμένα μιά και δύο και δέκα τότε θα τον κατακρίνουμε ίσως και να τον κράξουμε όπως έγινε και την Κυριακή.

Και εδώ που τα λέμε...
Εδώ ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ τα άκουσε δεν θα τα ακούσει ο ''νέος'' πρόεδρος??
Αυτά δεν συμβαίνουν.
Είμαστε απαιτητικός ΛΑΟΣ και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να μας κοροιδεύει και αν είναι τυχαία λάθη αυτά που έγιναν τότε ΑΠΟΔΕΙΞΤΕ το καλοκαίρι ενισχύοντας την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ με παίχτες ΥΨΗΛΟΥ επιπέδου και τότε θα σας παραδεχτούμε μέχρι τότε μένουμε στις θέσεις μας-όποιες και αν είναι αυτές.


Ένα σχόλιο για την ΑΕΚ.
Μάλλον δεν σχολιάζω θα βάλω μια φωτογραφία και μια λεζάντα που θα τα πεί όλα.
(-Ναι ήμουν αυτός που φώναζε ενάντιά της πρίν έναν μήνα μέσα στον ΝΑΟ ΜΑΣ.Αλλά τέτοιες στιγμές καλό θα είναι να κοιτάμε σφαιρικά τα πράγματα και χωρίς κόκκινα,πράσινα,μαύρα ''γυαλιά''.)

Πάντα εκείνοι που αγαπάνε αγνά τις ομάδες και θα τις πονάνε πραγματικά και όχι δήθεν, είναι οι φιλάθλοι τους.
Οι "λεφτάδες" την τσέπη τους κοιτάνε κι όταν έρχονται τα δύσκολα την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια και την πληρώνει ο εκάστοτε σύλλογος, όπως συνέβη στην ΑΕΚ.
Κι αν τολμήσεις να διαμαρτυρηθείς...κινδυνεύεις να χαρακτηριστείς και αχάριστος, διότι έχουν μάθει να απευθύνονται σε "πρόβατα".

Όλα τα σχόλια σας αποδεκτά αδέρφια!

Θα ήθελα και την δική σας γνώμη...
-->