...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Κόκκαλης: «Ο Βαγγέλης είναι καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός»


-->Στα  γραφεία του συνδέσμου τους στην Αστόρια οι ομογενείς φίλοι του Ολυμπιακού είχαν έναν ιδιαίτερο καλεσμένο, με τον Σωκράτη Κόκκαλη να εκμεταλλεύεται το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να δει τηλεοπτικά μαζί με τους απλούς φίλους της ομάδας το μεγάλο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Ο  πρώην διοικητικός ηγέτης των "ερυθρολεύκων", αμέσως μετά το τελικό αποτέλεσμα, δεν μπορούσε να... αντέξει την έντονη στενοχώρια που επικρατούσε αλλά και τα παράπονα που ακούγονταν για την απόδοση της ομάδας, με αποτέλεσμα να πάρει το λόγο.

Σύμφωνα  με όσα αναφέρει η εφημερίδα "Πρωταθλητής" ο Σωκράτης Κόκκαλης τόνισε χαρακτηριστικά:

"Δεν είναι ανάγκη να στενοχωριόμαστε επειδή οι άλλοι χαίρονται με μία ισοπαλία. Αυτό και μόνο να σκεφτούμε, ότι δηλαδή οι άλλοι πανηγυρίζουν σαν τρελοί επειδή μας πήραν μία ισοπαλία, φτάνει για να μη στενοχωριόμαστε".

Με τον ιστορικό πρόεδρο των Πειραιωτών να προσθέτει:

"Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έφτιαξε ουσιαστικά φέτος μία νέα ομάδα, πριν από λίγο καιρό έφερε και έναν νέο προπονητή και παρόλα αυτά κατάφερε να κατακτήσει με χαρακτηριστική ευκολία το πρωτάθλημα.

Μπορεί η απόδοση σε κάποια παιχνίδια να μην ήταν καλή, μπορεί να θέλαμε όλοι να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό και αυτό να μη συνέβη, αλλά στο ποδόσφαιρο όταν φτιάχνεις μία καινούρια ομάδα χρειάζεται υπομονή. Οι ομάδες όπως ξέρουμε όλοι δεν φτιάχνονται από τη μία ημέρα στην άλλη".

Ο Σωκράτης Κόκκαλης δεν άφησε όμως ασχολίαστες και τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του ντέρμπι προς το πρόσωπο του νυν μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη:

"Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά και δεν ταιριάζουν στον Ολυμπιακό μας. Ο Βαγγέλης είναι καλό παιδί, καλός πρόεδρος και άρρωστος Ολυμπιακός. Πρέπει να τον στηρίξει ο κόσμος και όλοι μας για να φτάσει τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά μπορεί.

Έχει μεγάλα όνειρα για την ομάδα και ήδη έχει πετύχει πολλά. Η ομάδα μας έχει μία πολύ καλή διοίκηση και το μόνο που χρειάζεται είναι στήριξη και υπομονή...", είπε μεταξύ άλλων στους ομογενείς φίλους των πρωταθλητών Ελλάδας.

πηγη xaros7.gr


Tags: PODOSFAIRO , SLIDER