...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Πρίντεζης: «Ενωμένη η ομάδα θα κερδίσει πολλά!»


-->Ο  Γιώργος Πρίντεζης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκα εξέφρασε την   πεποίθηση ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να καταφέρει πολλά όταν όλοι οι παίκτες του είναι ενωμένοι και αποδίδουν το μάξιμουμ των δυνατοτήτων τους.

Αρχικά ο Γιώργος Πρίντεζης ανέφερε:

«Παίζουμε με ενέργεια στην άμυνα και θέλουμε να τρέξουμε, να παίζουμε πικ εν ρολ. Όταν παίζουμε όλοι ενωμένοι και ο καθένας από μας δίνει στην προσπάθειά του το 100%, τότε αυτή η ομάδα και θα προχωράει μπροστά και θα κερδίσει πολλά πράγματα.

Αυτή η ομάδα ξεκίνησε να χτίζεται βασιζόμενη σε καλούς παίκτες και καλά παιδιά. Με Έλληνες κυρίως και κάποιους Ευρωπαίους και Αμερικανούς που θα είχαν τη δυνατότητα να μείνουν για πολλά χρόνια στην ομάδα. Και αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που μου αρέσει πολύ στην ομάδα».

Για το αν μετά το καλάθι-θρύλος στον τελικό της περσινής Euroleague έχουν αυξηθεί οι απαιτήσεις από τον ίδιο, είπε:

«Εγώ από την πλευρά μου προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ. Τίποτα άλλο… Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι έξτρα. Φτιάξαμε μια καλή ομάδα πέρσι, η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται και φέτος στο ίδιο υψηλό επίπεδο. Είναι εύκολο για μένα να προσπαθώ και να δίνω αυτό που μπορώ. Τίποτα παραπάνω».

Ο Πρίντεζης δεν γινόταν να μην αναφερθεί στον μεγάλο αρχηγό Βασίλη Σπανούλη:

«Ηγέτης αυτής της ομάδας είναι ο Σπανούλης, οπότε όλοι οι υπόλοιποι τον ακολουθάμε»

πηγη xaros7.gr
Tags: SLIDER