...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Καντονά: «Μεγάλη ομάδα ο Ολυμπιακός!»


-->Ο Ερίκ Καντονά που βρέθηκε στις εξέδρες του Καραϊσκάκη και τιμήθηκε από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και για την ατμόσφαιρα που συνάντησε στο «ΝΑΟ».

Ο  Καντονά το διάστημα που βρέθηκε στην Ελλάδα υπήρξε πολύς κόσμος που του ζήτησε φωτογραφία, αυτόγραφο, κασκόλ, καπέλο ή και  φανέλα και ήταν απέναντι σε όλους απλός και δεκτικός.

Διαβάστε τι δήλωσε σε μέσο για..

Για τις εντυπώσεις του και κατά πόσο έμεινε ικανοποιημένος, απάντησε:

«Όλα πήγαν πολύ καλά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος απ' όλα όσα είδα στο Καραϊσκάκη. Είμαι επίσης απόλυτα ικανοποιημένος από τα πάντα σχετικά με τον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ πολύ όσους όσοι με βοήθησαν και φυσικά ευχαριστώ θερμά και εσάς».

Για το ντοκιμαντέρ που αφορά τα ντέρμπι του Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού επισήμανε:

«Κάνουμε δύο ντοκιμαντέρ για τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι δύο ντοκιμαντέρ γεμάτα από το ντέρμπι αυτό. Σκοπός μας είναι να κάνουμε την καλύτερη δυνατή παρουσίαση για το background αυτών των αγώνων. Κυρίως θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο το πως βλέπουν και αντιμετωπίζουν οι άνθρωποι και οι παράγοντες των δύο συλλόγων αυτά τα ματς. Το πως τα βιώνουν».

Για την κρίση:

«Η κρίση έχει επηρεάσει πολλές χώρες. Προσωπικά την έχω βιώσει και εκτός Γαλλίας. Είμαι όμως αισιόδοξος για την Ελλάδα. Πιστεύω πως θα την ξεπεράσει γιατί είναι μία σπουδαία χώρα και το αξίζει».

Για τις εντυπώσεις που αποκόμισε από το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ σχολίασε:

«Όπως το είδα εγώ το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ ήταν ένα διαφορετικό παιχνίδι από το Παναθηναϊκός-Πλατανιάς.

Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα φτιαγμένη για να δημιουργεί και να επιτίθεται. Προσπαθεί να φτιάξει παιχνίδι και να βρει κενούς χώρους. Μοιραία ο αντίπαλός του μέσα στο γήπεδό του λειτουργεί... επιφυλακτικά και κλείνεται. Έτσι ο Ολυμπιακός είχε δυσκολία στο να βάλει γκολ απέναντι σε μία ομάδα που δεν έπαιζε και τόσο ανοιχτά».

 πηγη  :xaros7.gr
Tags: SLIDER