...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Τα εισιτήρια για Λονδίνο


-->O Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση για τέταρτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια για το Final 4 της Ευρωλίγκα και η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ λίγο μετά τον θρίαμβο επί της Αναντόλου Εφές, εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει τους φιλάθλους των πρωταθλητών Ευρώπης το πώς μπορούν να αποκτήσουν τα «μαγικά» χαρτάκια για το Λονδίνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της πειραϊκής ΚΑΕ:


«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο και για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων της που επιθυμούν να ταξιδέψουν και να παρακολουθήσουν απο κοντά τις προσπάθειες της ομάδας μας, ανακοινώνει τα εξής:

Όπως κάθε ομάδα του Final Four έτσι και η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, θα παραλάβει 1.000 εισιτήρια. Όπως γίνεται αντιληπτό ο αριθμός αυτός δεν είναι ικανός να καλύψει τα αιτήματα των πολλών φίλων της ομάδας μας εντός και εκτός Ελλάδας, που επιθυμούν να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες. Παρόλα αυτά, γίνονται προσπάθειες για την εξασφάλιση και άλλων εισιτηρίων.

Για την εξυπηρέτηση όλων των φίλων της ομάδας, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όπως σε κάθε Final Four θα ακολουθήσει την ίδια διαδικασία κατανομής και διανομής των εισιτηρίων, με σκοπό την όσο το δυνατό καλύτερη και δικαιότερη κατανομή και διάθεση των εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους. Επιπλέον, αυτή τη φορά δικαίωμα υποβολής αίτησης αγοράς εισιτηρίου θα έχουν και φίλαθλοι που δεν κατέχουν εισιτηρίο διαρκείας. Στο πλαίσιο αυτό ανακοινώνονται τα εξής:

•    Δυνατότητα για αγορά εισιτηρίου θα έχουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Ελλάδα και το εξωτερικό, με προτεραιότητα όμως στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας της φετινής περιόδου 2012-2013, για τους οποίους θα ακολουθηθεί η διαδικασία των προηγούμενων Final Fours.

•    Κάθε ενδιαφερόμενος δικαιούται να προμηθευτεί, μέσω αγοράς, 1 (ένα) εισιτήριο για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 στο Λονδίνο.

•    Κάθε ενδιαφερόμενος θα πρέπει να καταθέσει μια Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Αγοράς Εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013. Την αίτηση μπορεί να την προμηθευτεί μέσω της ηλεκτρονικής ιστοσελίδας της ΚΑΕ – www.olympiacosbc.gr ή/και απο τα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Στην αίτηση θα πρέπει οπωσδήποτε να δηλώνεται και ο αριθμός της πιστωτικής κάρτας του ενδιαφερόμενου μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η σχετική χρέωση, μόλις γίνει η κατανομή του εισιτηρίου. Αιτήσεις που θα σταλούν χωρίς αριθμό πιστωτικής κάρτας, δεν θα είναι έγκυρες.

•    Στην αίτηση επίσης, δηλώνεται η επιθυμή κατηγορία εισιτηρίου για τον κάθε ενδιαφερόμενο καθώς και η σειρά προτίμησης (1 για την πρώτη επιλογή – 3 για την τελευταία) με βάση την οποία θα πραγματοποιηθεί αυτόματα η κατανομή του διαθέσιμου εισιτηρίου και αντίστοιχα η χρέωση στην πιστωτική κάρτα. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος επιθυμεί μόνο μια συγκεκριμένη κατηγορία εισιτηρίου, συμπληρώνει μόνο το αντίστοιχο κουτάκι.

•    Στην περίπτωση που οι αιτήσεις για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίων ξεπεράσουν τα διαθέσιμα προς το κοινό εισιτήρια (αφού εξαιρεθούν οι ανάγκες της ΚΑΕ, Χορηγοί, κ.λπ.) τότε τα διαθέσιμα εισιτήρια θα κατανεμηθούν με βάση τα παρακάτω κριτήρια του κατόχου εισιτηρίου διαρκείας:

1.    Κάθε κάτοχος θέσης Court Seat (Central & Baseline) δικαιούται ένα εισιτήριο.

2.    Κάθε κάτοχος θέσης VIP δικαιούται ένα εισιτήριο.

3.    Κάθε κάτοχος θέσης Executive A & B δικαιούται ένα εισιτήριο, με προτεραιότητα των παλαιότερων κατόχων φυσικά να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια μετά και την κατανομή των ανώτερων κατηγοριών.

4.    Κάθε κάτοχος των υπόλοιπων κατηγοριών εισιτηρίων διαρκείας δικαιούται ένα εισιτήριο.

Προτεραιότητα σε κάθε κατανομή θα έχουν οι παλαιότεροι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

Η κατανομή εισιτηρίων σε φιλάθλους που δεν είναι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας, θα πραγματοποιηθεί μόλις ικανοποιηθούν όσοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείων έχουν υποβάλλει αίτηση και στην περίπτωση που υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Η κατανομή στους μη κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα πραγματοποιηθεί με βασικά κριτήρια την χρονική στιγμή υποβολής της αίτησης (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας) και τον συνδυασμό διαθέσιμων και επιθυμητών κατηγοριών εισιτηρίων απο τον ενδιαφερόμενο, με βάση τις πληροφορίες που θα αναγράφονται στην αίτηση που θα υποβάλλει.

•    Η αίτηση μπορεί να συμπληρωθεί και να αποσταλλεί μέσω των παρακάτω τρόπων:

1.    Ηλεκτρονικά, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ www.olympiacosbc.gr.

2.    Με εκτύπωση και αποστολή μέσω fax στο 210 4527601.

3.    Με αποστολή στο email info@olympiacosbc.gr με την ένδειξη Αίτηση Αγοράς Εισιτηρίου Λονδίνο 2013.

4.    Αυτοπροσώπως στα γραφεία της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο ΣΕΦ απο την Δευτέρα 29/4/2013 στις 10.00 ώς και την Τρίτη 30/4/2013 στις 18.00.

5.    Τηλεφωνικά μέσω συνομιλίας με τους εκπροσώπους της Δ/νσης Εισιτηρίων της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στα τηλ. 210 4527471, 210 4527473, 210 4527474.

•    Η περίοδος κατάθεσης των αιτήσεων ξεκινάει το Σάββατο 27/04/2013 (ηλεκτρονικά και μέσω fax) και θα ολοκληρωθεί την Τρίτη 30/04/2013 στις 18:00 για όλες τις αιτήσεις. Απο την Τετάρτη 1/5/2013 θα αρχίσουν να ενημερώνονται οι δικαιούχοι των εισιτηρίων ώστε να προγραμματίσουν το ταξίδι τους.

•    Όλοι οι ενδιαφερόμενοι στους οποίους τελικά θα δοθεί εισιτήριο, είναι υποχρεωμένοι να μας δηλώσουν το ταξιδιωτικό τους πρόγραμμα (ημερομηνίες αναχώρησης και επιστροφής, αριθμούς πτήσεων, ώρες πτήσεων, ξενοδοχεία διαμονής).

Κάντε κλικ στο εικονίδιο ή στο link για να ανοίξετε ή να κατεβάσετε την αίτηση. Αφού την εκτυπώσετε, μπορείτε τη στείλετε με στον αριθμό ΦΑΞ: 210452760.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να έχει ο φίλαθλος, δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου για το Turkish Airlines Euroleague Final Four 2013 θα πρέπει απαραιτήτως να καταθέσει την Αίτηση, σωστά συμπληρωμένη και εντός της προθεσμίας που ανακοινώθηκε στη παρούσα ανακοίνωση. Φίλαθλος που δεν καταθέσει αίτηση σύμφωνα με τις παραπάνω οδηγίες, δεν θα έχει τη δυνατότητα να ενταχθεί στη διαδικασία κατανομής και διάθεσης εισιτηρίων. Επίσης, κάθε Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για αγορά εισιτηρίου για το Final Four θεωρείται και είναι δεσμευτική. Αυτό γίνεται για να εξασφαλιστεί η τάξη στην κατανομή των εισιτηρίων και να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα στη διαδικασία διάθεσης καθώς φέτος, για πρώτη φορά, το Final Four διεξάγεται μόλις 10 ημέρες μετά την έναρξη της διαδικασίας κατανομής και διανομής εισιτηρίων.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ έχει βασικό στόχο να εφαρμόσει ένα όσο το δυνατόν καλύτερο σύστημα διάθεσης των εισιτηρίων για το Turkish Airlines Euroleague Final Four. Έχει επίσης πρώτιστο στόχο να επιβραβεύσει όλους τους πιστούς φιλάθλους που στηρίζουν την ομάδα φέτος αλλά και τα προηγούμενα έτη. Κατανοούμε πλήρως ότι δεν είναι εφικτό να ικανοποιήσουμε όλους τους φίλους της ομάδας αλλά η διαδικασία που θα ακολουθηθεί είναι η δικαιότερη δυνατή.

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας των φιλάθλων στους οποίους θα δοθούν εισιτήρια ή/ και για λόγους καλύτερης οργάνωσης της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα να προβεί σε οποιαδήποτε αλλαγή ή/και μετατροπή της διαδικασίας διάθεσης των εισιτηρίων για το Euroleague Final Four στο Λονδίνο.

Για οποιαδήποτε μετατροπή ή αλλαγή στη παραπάνω διαδικασία η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα προβεί σε νέα σχετική ανακοίνωση».
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER