...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Αλαφ(ούζος): «Νικήστε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη» ΚΛΑΙΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ!


-->Ο Αλαφ(ούζο) παρέθεσε δείπνο ενότητας στο «θίασο» της Παιανίας και τους ζήτησε να νικήσουν τον Ολυμπιακό στο Φάληρο!!!!

Βέβαια αυτοί θέλουν νίκη (που ούτε στο όνειρο τους δεν μπορούν να τη δουν), αλλά να’ χαμε να λέγαμε, γιατί ξέρουν ότι όχι μόνο δεν πρόκειται να μπουν στην πεντάδα του πρωταθλήματος, αλλά θα φύγουν  με πεντάρα από το ΝΑΟ.

Τους ευχήθηκε λέει καλή επιτυχία και έδωσε το εξής σύνθημα:

«Σας πιστεύουμε και θέλουμε από εσάς να παίξετε σαν Παναθηναϊκός την Κυριακή και να κερδίσετε τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη».

Και από την πλευρά τους οι παίκτες απάντησαν:

«Θα κάνουμε τα πάντα, για να πάρουμε τη νίκη σε αυτό το ματς και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας, που τόσες πίκρες έχει φάει φέτος».

Χαλαρώστε λίγο «κορίτσια» μου, άστε τα μεγάλα λόγια και αυτό που έχετε να κάνετε είναι σκεφτείτε σε πια τρύπα θα πάτε να κρυφτείτε για να μην φάτε ξύλο από τους οπαδούς σας, αυτούς που σας έχουν απομείνει τέλος πάντων…

Όσο για τις ντόπες του τουίτι σας και ο ίδιος γνωρίζει ότι ούτε στα καλύτερα του όνειρα δεν μπορεί να ελπίζει σε νίκη …και το ξέρει αυτό… το «ξέσκισμα» θα είναι μεγάλο… ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ

πηγη xaros7.gr
Tags: