...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Ραντεβού στον Τελικό «μπουγάτσες» ...αν περάσετε βέβαια!


«Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη τρεις και η κακή του»! Έτσι   λέει μια παροιμία και στην προκειμένη περίπτωση αφορά τις «μπουγάτσες».

Παρόλο που ο   κομπλεξικός προπονητής τους κ. Δώνης κατηγορεί άλλους ότι παίζουν «καταστροφικό»   παιχνίδι επειδή ταμπουρώνονται, ο ίδιος χθες, από την τρομάρα του έστησε ένα «λεωφορείο» πίσω, προσπαθώντας να κρατήσει το μηδέν και να «κλέψει» το οποιοδήποτε αποτέλεσμα.

Μπράβο του πάντως, αφού έστω και έτσι κατόρθωσε να κλέψει μία ισοπαλία στο ΝΑΟ, γιατί μέχρι τώρα ο ίδιος είχε μόνο ήττες. Αλλά θα υπάρξει και συνέχεια…

Γιατί, μετά τις δύο ισοπαλίες στο πρωτάθλημα, υπάρχει και το Κύπελλο για τον Ολυμπιακό, εκεί όπου θα παιχτεί το νταμπλ και πιθανότερος αντίπαλός του θα είναι ο ΜΠΑΟΚ, που αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης στα ημιτελικά, αν βέβαια ξεπεράσουν το εμπόδιο.

Στο τελικό Κυπέλλου λοιπόν τα πράγματα «μπουγάτσες» θα είναι αλλιώς. Γιατί εκεί θα υπάρχει ενδιαφέρον. Εκεί παίζεται ένας τίτλος, ενώ χθες στο ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ παίζαμε για την πάρτη μας …και φαίνεται οι ποδοσφαιριστές του Θρύλου σκέφτηκαν μήπως έπρεπε να κρατήσουν δυνάμεις, τόσο για τους «λαγοβάζελους» που έρχεται η ώρα τους, όσο και για τον τελικό που και αυτός είναι κοντά.

Ο λαός του Θρύλου βέβαια θέλει πάντα ΝΙΚΗ γι’ αυτό και χθες ψιλογκρίνιαξε, αλλά είμαστε σίγουροι ότι οι παίκτες μας εκεί που πρέπει και επιβάλλει η κατάσταση θα φανούν αντάξιοι….

Και εκεί θα πονέσετε περισσότερο …γιατί για εσάς θα περάσει άλλη μια χρονιά χωρίς τίτλο!

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO