...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » «Δυνατή ομάδα ο Ολυμπιακός»


-->Η Εφές αντιμετωπίζει με μειονέκτημα έδρας τον Ολυμπιακό και ο Οκτάι Μαχμούτι τόνισε πως σέβεται τους πρωταθλητές, ωστόσο θέλει τουλάχιστον μια νίκη, προκειμένου να πάρει το πλεονέκτημα.

«Έχουμε περάσει ήδη δύο γύρους στην Ευρωλίγκα και πλέον είμαστε στα play offs. Ο στόχος μας ήταν να τερματίσουμε στις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου στο Top 16, δυστυχώς όμως δεν τα καταφέραμε. Τώρα ο αντίπαλος μας είναι ο Ολυμπιακός, δηλαδή ο πρωταθλητής Ευρώπης. Είναι πολύ δυνατή ομάδα και αξίζουν σεβασμό. Ειναι οι πρωταθλητές και έχουν διατηρήσει τους περισσότερους παίκτες στο ρόστερ τους.

Ο στόχος μας είναι από την αρχή της σεζόν το Final 4. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί, καθώς θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ έμπειρη ομάδα. Μια ήττα στις προηγούμενες φάσεις διορθώνεται. Τώρα όχι!

Δεν θέλουμε να κάνουμε κανένα λάθος. Επίσης θέλουμε να γυρίσουμε στην έδρα μας με πλεονέκτημα. Αυτό σημαίνει πως χρειαζόμαστε τουλάχιστον μια νίκη στην Αθήνα. Με μια νίκη θα μπορέσουμε να παλέψουμε για το Final 4 μπροστά στο φανατικό κοινό μας», ήταν τα λόγια του Οκτάι Μαχμούτι.

ΠΗΓΗ : gavros.gr


Tags: BASKET , SLIDER