...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών


-->

Διαβάστε τι δήλωσαν μετά την απονομή Πρωταθλήματος οι παίκτες της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά:

Κλόντιαν Γκίνο

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι που καταφέραμε να φτάσουμε σε αυτό τον στόχο. Από την αρχή ο στόχος μας ήταν το Πρωτάθλημα, κάναμε και μια καλή πορεία στο Champions League Νέων και πλέον είναι όλα καλά. Είμαστε πολύ χαρούμενοι.

Οι σκέψεις για το μέλλον… Αυτές είναι πάντα το να συνεχίσουμε στον Ολυμπιακό. Ειδικά εγώ και ο Δημήτρης (σ.σ. Βουτσιώτης), είμαστε 11 χρόνια στην ομάδα, σχεδόν 12 και ο Ολυμπιακός είναι πλέον η ζωή μας. Έχει μπει στο αίμα μας, δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι άλλο.

Πρώτα από όλα θα θέλαμε, όλοι νομίζω, να ευχαριστήσουμε τις οικογένειές μας, που ήταν δίπλα μας ως εδώ. Στον κόσμο που ήρθε να μας δει, στο Champions League, αλλά και στο Πρωτάθλημα και μας εμψύχωνε. Στους συμπαίκτες μου, στον προπονητή μας, σε όλους, όλοι αξίζουν ένα μπράβο και ένα ευχαριστώ».

Δημήτρης Βουτσιώτης

«Νιώθουμε πολύ περήφανοι. Σίγουρα κάναμε πολύ καλή δουλειά και στο Πρωτάθλημα και στο Champions League και οι κόποι μας ανταμείφθηκαν. Πιστεύω ότι αυτή η γενιά έχει πάρα πολύ μεγάλη συνέχεια, για το μέλλον και ότι θα βγούνε πάρα πολλοί παίκτες από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, αν συνεχίσουμε έτσι.

Είναι πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή να αποχωριστείς τον Ολυμπιακό, μετά από 12 χρόνια. Ελπίζουμε να είμαστε για πολλά χρόνια ακόμη στον Ολυμπιακό. Αν δεν γίνει αυτό, τουλάχιστον έχουμε πάρει τις καλύτερες εμπειρίες και αν μη τι άλλο θα έχουμε και τις καλύτερες αναμνήσεις.

Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένειά μου, γιατί αν δεν ήταν εκείνοι δεν θα είχα φτάσει εδώ που είμαι τώρα. Έχουν κάνει πολλά για μένα και έχουν… τραβήξει πολλά. Για αυτό και έφτασα μέχρι εδώ. Δεύτερον σε όλους τους συμπαίκτες μου. Τους ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, για όλα αυτά που μου δώσανε, αλλά και στην ομάδα όλη. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στον προπονητή μου, ο οποίος έκανε μία πάρα πολύ καλή δουλειά φέτος και του αξίζουν πολλά μπράβο».

Πατώντας ΕΔΩ  μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις των δύο νεαρών.
Πηγή : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO