...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Θα είναι «μαχητές»!


-->Την Παρασκευή το βράδυ ο Ολυμπιακός πήρε την πρόκριση στο final 4 του Λονδίνου. Εκεί οι παίκτες των Πειραιωτών θα ταξιδέψουν χωρίς άγχος και χωρίς πίεση. Θα πάνε να παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και θα επιδιώξουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Το σίγουρο είναι ΕΝΑ: Ότι θα δώσουν και την ψυχή τους. Θα δώσουν την «μάχη» τους μέσα στο παρκέ, όπως αυτοί ξέρουν. Όπως έχουν κάνει μέχρι τώρα και από το πάθος που έχουν βγάλει, έχουν καταφέρει να βρίσκονται (ξανά) στις 4 καλύτερες ομάδες ολόκληρης της Ευρώπης.

Στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, ο Ολυμπιακός μπορεί να μην είναι το φαβορί, αλλά σίγουρα έχει τον τρόπο και μπορεί να πάρει τη νίκη. Βέβαια, οι παίκτες του Θρύλου είναι αποφασισμένοι για ένα πράγμα: Να δώσουν ΜΑΧΗ για 40 λεπτά και να πάρουν ο,τι καλύτερο μπορούν. ΄

Θα παλέψουν με όλες τους , τις δυνάμεις για να βρεθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο. Και για την ακρίβεια. Για να υπερασπιστούν το Ευρωπαϊκό, που «μάγκικα» είχα φέρει πέρσι στον Πειραιά!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού, έχουν χαρακτήρα. Αυτό είναι το σίγουρο. Ξέρουν να «μιλούν» στα δύσκολα. Και όπως έλεγαν άπαντες, μέσα από τις ήττες της φετινής χρονιάς, κατάφεραν να «χτίσουν» αυτό τον χαρακτήρα. Ο οποίος πλέον, «βγαίνει» προς τα έξω και λειτουργεί θετικά!

Οι τροπαιούχοι Ελλάδας και Ευρώπης, απέδειξαν πολλές φορές φέτος, ότι στα κρίσιμα κάνουν αυτοί κουμάντο. Κρίσιμο παιχνίδι θα είναι και το πρώτο του final 4 λοιπόν, με την ΤΣΣΚΑ και εκεί οι παίκτες θα δώσουν την δική του μάχη για 40 λεπτά και θα βγάλουν στο παρκέ, το πάθος που τους κάνει να ξεχωρίζουν!
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER