...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Υπάρχει συμφωνία με Κάρολ, αλλά...
Μπορεί να μην υπάρχει ακόμα κάποια ανακοίνωση, ωστόσο υπάρχει συμφωνία μεταξύ Ολυμπιακού και Κάρολ, τόσο για τη χρονική διάρκεια όσο και για το οικονομικό μέρος της υπόθεσης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  SportDay, οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, όμως δεν έχουν πέσει ακόμα οι υπογραφές και αυτό οφείλεται στον Μίτσελ, ο οποίος περιμένει να δει τι θα γίνει με τον Μπάλαζ Μέγιερι και τις προτάσεις που ενδεχομένως να φτάσουν το καλοκαίρι στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, οι   Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει για ακόμη έναν χρόνο, με περίπου τα ίδια χρήματα που μπαίνουν στον τραπεζικό λογαριασμό του Βορειοϊρλανδού τερματοφύλακα αυτή τη στιγμή.

Από  τη στιγμή όμως που δεν έχουν μπει ακόμα οι υπογραφές,  αμπορεί ανά πάσα στιγμή ο 36χρονος παίκτης να συμφωνήσει με κάποια ομάδα του εξωτερικού που θα δίνει καλύτερα χρήματα. Σε αυτή την περίπτωση οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα πρέπει να λάβουν άμεσα τις αποφάσεις τους.

Να σημειώσουμε, ότι ο Κάρολ πριν από λίγο καιρό είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Στιβ Μπρους για να τον πάρει στη Χαλ Σίτι, αλλά ακόμη δεν έχει προχωρήσει κάτι.

Οι  υπογραφές πάντως ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Κάρολ δεν αποκλείεται ωστόσο να πέσουν αμέσως μετά τον τελικό   του Κυπέλλου Ελλάδας.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER