...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Σωτήρχος: «Αρχίζει η παντοκρατορία του Ολυμπιακού»


-->Ο  προπονητής του γυναικείου τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού, Τέλης Σωτήρχος, μετά την κατάκτηση και του Κυπέλλου Ελλάδας αισθάνεται απόλυτα ικανοποιημένος και δικαιωμένο.

Ο κόουτς του Θρύλου, δήλωσε:

«Κάναμε μία ιστορική νίκη, κατακτώντας το νταμπλ. Συγχαρητήρια στα κορίτσια γιατί πάλεψαν και με την κόπωση αλλά και με τον αντίπαλο και τα κατάφεραν. Αυτή η ομάδα πραγματικά έχει μέλλον.

Οι εκπληκτικές κοπέλες έκαναν άθλο για 18 ημέρες έδωσαν 6 ματς δύσκολα και κατάφεραν να πάρουν ισάριθμες νίκες. Παρόλα αυτά είχαν θέληση, πείσμα και έκαναν κατάθεση ψυχής και κατάφεραν αυτό το ανεπανάληπτο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Αυτή η επιτυχία είναι συλλογική και να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου τον μάνατζερ της ομάδας Νίκο Κατσιούρα, τον βοηθό Στέλιο Ατσιδαύτη, τον στατιστικολόγο Γιάννη Αθανασόπουλο, τον γυμναστή Κυριάκο Μουτεσίδη, την φυσιοθεραπεύτρια Τζούλια Βέρτα και τον φροντιστή Βαγγέλη Ρούσσο και να μην ξεχνάμε τον γιατρό Γιώργο Τσικούρη.

Ήταν πραγματικά μία δύσκολη χρονιά και έχω μιλήσει για αυτή τη χρονιά, αλλά μεθοδικά μαζί με τη διοίκηση χτίσαμε μία ομάδα και την πιστέψαμε και η διοίκηση στήριξε τόσο την ομάδα όσο και εμένα και υπήρξαν δύσκολες στιγμές αλλά παρόλα αυτά δικαιωθήκαμε εμείς οι ίδιοι και δικαιώσαμε τη διοίκηση και τον πρόεδρο που του χρωστάμε πάρα πολλά και τον ευχαριστώ και προσωπικά. Το δύσκολο είναι να κρατηθούμε και να σταθεροποιηθούμε στην κορυφή, αλλά με σοβαρά και σωστά βήματα θα το καταφέρουμε το πιστεύω ότι από εδώ και στο εξής ξεκινάει η παντοκρατορία του Ολυμπιακού και θα γίνουν οι σωστές κινήσεις.

Το αφιερώνω το Κύπελλο στις παίκτριες, στη διοίκηση και στους φιλάθλους μας».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr