...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» POLO/VOLLEY , SLIDER » Κυπελλούχες ...και ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΕΣ οι κοριτσάρες μας!!!!


-->ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ!

Ο  Ολυμπιακός για πρώτη φορά στην ιστορία του έκανε το νταμπλ στο Βόλεϊ Γυναικών επικρατώντας 3-1 της ΑΕΚ στον τελικό Κυπέλλου.

Ο  Ολυμπιακός την τελευταία εβδομάδα έχει πάρει τον αέρα της ΑΕΚ όπου σε τέσσερις αναμετρήσεις πήρε ισάριθμες νίκες και απέδειξε πως πανάξια έκανε το νταμπλ. Η ομάδα του Σωτήρχου στον τελικό της Σαντορίνης   επικράτησε 3-1 και πάλι για να πανηγυρίσει το τρίτο συνεχόμενο Κύπελλο και πρώτο νταμπλ της ιστορίας της.

Η  ΑΕΚ στο πρώτο σετ, ήταν καλύτερη και έφτασε δίκαια στη νίκη με 25-20, κάνοντας σερί 11-1 σε κάποιο διάστημα.

Το  μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ όμως φέτος που δεν είναι άλλο από την υποδοχή φάνηκε από το δεύτερο, με τις Μέντες και Ρόγκα να κάνουν αρκετά λάθη και την Κοσμά να κάνει ρεσιτάλ άσων ο Ολυμπιακός ισοφάρισε άνετα με 25-16.

Ανάλογη  εικόνα υπήρξε στο τρίτο σετ,  με την υποδοχή να παραμένει κακή για την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό να παίρνει ψυχολογία από τους κερδισμένους πόντους, φτάνοντας όμως πιο δύσκολα στο 25-22 για να κάνει το 2-1.

Η  ΑΕΚ μπορεί να πέρασε μπροστά με 11-9 στο τέταρτο και τελευταίο σετ,   ωστόσο συνεχίστηκαν τα λάθη της με τον Ολυμπιακό να επικρατεί ξανά 25-22 και να κάνει το πρώτο της νταμπλ, αφήνοντας την Ένωση χωρίς τίτλο για τη φετινή χρονιά.

Τα σετ: 20-25, 25-16. 25-22, 25-22

ΠΗΓΗ : xaros7.gr