...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Γουστάρει ο Φέισα!


-->Από την στιγμή που ήρθε στον Ολυμπιακό ο Μίτσελ, έχει αλλάξει κάποια πράγματα στην ομάδα, κυρίως σε πρόσωπα. Ένας από τους παίκτες λοιπόν που έχει καθιερώσει στους Πειραιώτες είναι ο Λιούμπομιρ Φέισα, ο οποίος γουστάρει στους νταμπλούχους Ελλάδας!

Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής, αγωνίζεται βασικός τους τελευταίους μήνες και έχει αρχίσει να βρίσκει τον… χαμένο του εαυτό. Η αλήθεια είναι ότι τα περασμένα δύο έτη δεν ήταν και τα πιο εύκολα για τον 24χρονο. Το 2010-11 είχε ταλαιπωρηθεί από σοβαρό τραυματισμό με αποτέλεσμα να μείνει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων για πολλούς μήνες. Στον Ολυμπιακό ήρθε το 2011 και την πρώτη του χρονιά στην ομάδα του μεγάλου Λιμανιού δεν είχε παίξει σε πολλά παιχνίδι. Ωστόσο, όποτε ο Ερνέστο Βαλβέρδε τον χρησιμοποιούσε είχε καλή απόδοση, αλλά ξανά είχε κάποια προβλήματα και έτσι ο Ισπανός δεν μπορούσε να βασιστεί πάνω του.

Φέτος, η χρονιά για τον Λιούμπομιρ Φέισα, είναι καλή και ο ίδιος είναι «γερός». Στις αρχές ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν τον είχε στα πλάνα του, αλλά το τελευταίο διάστημα είναι βασικός. Και συγκεκριμένα, είναι από τότε που ο Μίτσελ είναι στο «τιμόνι» της ομάδας.

Το γεγονός λοιπόν, ότι αποτελεί βασική επιλογή, σημαίνει ότι αρκετές ομάδες τον «βλέπουν» και ήδη κάποιες τον «παρακολουθούν» πιο στενά. Ωστόσο, ο ίδιος θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος του έδωσε κιόλας την ευκαιρία να «αναγεννηθεί». Γουστάρει λοιπόν ο Φέισα στους νταμπλούχους Ελλάδας!
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER