...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » ΓΑΥΡΟΙ και στην Πόλη!


-->Ο κόσμος του Ολυμπιακού ήταν απλά… ανεπανάληπτος, ιδίως στο δεύτερο παιχνίδι της σειράς με την Εφές στο ΣΕΦ. Η στήριξή του στην προσπάθεια των «ερυθρολεύκων» ήταν μοναδική και η ώθηση που έδωσε στην ομάδα ήταν αυτή ακριβώς που χρειάζονταν οι παίκτες για να συνεχίσουν το ίδιο δυνατά και συγκεντρωμένα. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που άπαντες, τόσο ο Γιώργος Μπαρτζώκας όσο και οι παίκτες, από μόνοι τους στάθηκαν στη δυναμική παρουσία του κόσμου, έχοντας την ανάγκη να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη.

Η σειρά των πλέι οφ της Ευρωλίγκας μεταφέρεται πλέον στην Κωνσταντινούπολη, αλλά όποιος πιστεύει ότι οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μείνουν αμέτοχοι είναι γελασμένος.

Οπως αναφέραμε χαρακτηριστικά και στο χτεσινό φύλλο, οι φίλοι του Ολυμπιακού έχουν προγραμματίσει μέρες τώρα την εξόρμησή τους στο «Αμπντί Ιπεκτσί» για το τρίτο παιχνίδι της σειράς την Τετάρτη.

Σε πλήρη συνεργασία με την πειραϊκή ΚΑΕ, ο Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει ήδη 25 εισιτήρια και έχει ζητήσει ακόμα άλλα τόσα για το πρώτο ματς στην Πόλη, προκειμένου να ικανοποιήσει στο μέτρο του δυνατού τη ζήτηση από τους φίλους της ομάδας. Κάθε φιλοξενούμενη ομάδα δικαιούται έναν μικρό αριθμό εισιτηρίων, 50 κομμάτια πιο συγκεκριμένα, και ο Ολυμπιακός θα τα πάρει προκειμένου να στηθεί μια «ερυθρόλευκη» κερκίδα στο «Αμπντί Ιπεκτσί». Θεωρείται μάλιστα σίγουρο ότι την ερχόμενη Τετάρτη οι φίλοι του Ολυμπιακού θα είναι περισσότεροι από 50, καθώς αναμένεται να προμηθευτούν κάποια λίγα εισιτήρια από την Εφές και οι Ελληνες της Πόλης.

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: BASKET