...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » «Στο στόχαστρο της Μπράγκα ο Τάτος»


-->Η Μπράγκα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ανδρέα Τάτου από τον Ολυμπιακό σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εφημερίδα O’ Jogo, ο Ανδρέας Τάτος είναι ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που θέλει να αποκτήσει η Μπράγκα και η περίπτωση του εξετάζεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τους Πορτογάλους. Με τις πολύ καλές του εμφανίσεις στο δεύτερο μισό της χρονιάς, ο Τάτος έχει  βοηθήσει τα μέγιστα τον Άρη στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία και φαίνεται πως δεν πέρασε απαρατήρητο από τους Πορτογάλους.

Ωστόσο, τον πρώτο λόγο για το μέλλον του έχει ο   Ολυμπιακός αφού ανήκει στους «ερυθρόλευκους» κι εκεί θα επιστρέψει στο τέλος της σεζόν όταν και θα τελειώσει ο δανεισμός του στους «κίτρινους».

Ο  Μίτσελ είναι αυτός που θα αποφασίσει για το αν ο Ανδρέας Τάτος θα συνεχίσει να φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός πάντως φέρεται να έχει θετική άποψη για τον νεαρό μέσο και το πιθανότερο είναι να μην συναινέσει στην παραχώρησή του, εκτός αν η πρόταση της Μπράγκα, αν κι εφόσον έρθει, είναι τέτοια που δεν μπορούν να την αρνηθούν οι Πειριαώτες.

πηγη xaros7.gr
Tags: