...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » «Δεν πρέπει να κοιτάμε τον στόχο»


-->Στο κακό ξεκίνημα που έκανε ο Ολυμπιακός και στα πολλά χαμένα ριμπάουντ, στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού, ανέφερε επίσης ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και πως «πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όταν κοιτάμε τον στόχο τότε τα χάνουμε την μπάλα»!

Αρχικά, μίλησε για το… άλλο πρόσωπο που παρουσιάσει ο Ολυμπιακός στην Τουρκία, σε σχέση με αυτό του ΣΕΦ: «Αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει. Όσες ομάδες φτάνουν εδώ πάνε για το final 4 και δεν είναι τυχαίες. Μπορεί να το κάναμε να φαίνεται εύκολο στο ΣΕΦ, αλλά δεν είναι. Τους αφήσαμε, πήραν ριμπάουντ και κάνανε το παιχνίδι τους. Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα».

Για τη συνέχεια: «Εμείς λέγαμε ότι δεν είχε κριθεί τίποτα εξ αρχής. Μπορεί, όμως, να ήμασταν λίγο χαλαροί και να θεωρήσαμε ότι θα είχαμε κι άλλη ευκαιρία. Εδώ που έχουμε φτάσει, όμως, πρέπει σε κάθε ματς να πνίγεις τον αντίπαλο. Δεν είναι το τέλος του κόσμου. Το παιχνίδι της Παρασκευής, θα είναι πιο δύσκολο. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι».

Τέλος, τόνισε: «Δεν είμαστε καλοί όταν κοιτάμε τον στόχο. Χάνουμε την μπάλα όταν το κάνουμε αυτό. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Αυτό ξέρουμε να το κάνουμε».
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER