...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Αν δουλεύεις ανταμείβεσαι»


-->
Καλεσμένος σε αθλητική εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OTE SPORT, ήταν ο ποδοσφαιριστής του Πανιωνίου Ανδρέας Σάμαρης, ο οποίος έχει γίνει γνωστό πως έχει υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του. Ο νεαρός μέσος των «κυανέρυθρων» μίλησε για τον Θρύλο και σε ερώτηση για το πώς πήρε την απόφαση να πει στον Ολυμπιακό ενώ υπάρχουν πολλοί ποδοσφαιριστές, απάντησε: «Σκέφτηκα ότι η ευκαιρία παρουσιάζεται μία φορά στη ζωή και αν είσαι ευχαριστημένος με τη δουλειά που κάνεις είσαι σίγουρος πως θα πετύχεις. Πάντα όταν είναι τόσοι ποδοσφαιριστές σε ένα ρόστερ είναι δύσκολο να πάρεις αυτό που θες απ’ ότι αν ήταν λιγότεροι, αλλά αν προσπαθείς και δουλεύεις σκληρά τότε σίγουρα παίρνεις τις ευκαιρίες που σου αναλογούν».

Όσον αφορά για τη φετινή εικόνα του Ολυμπιακού, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός πάντα πρωταγωνιστεί στην Ελλάδα και έχει στόχο και μία καλή πορεία στην Ευρώπη και στην αρχή της χρονιάς μπορεί η ομάδα να θυσιάσει το θέαμα για την ουσία και καλό είναι πάντα να κρατάμε την ουσία. Ο Ολυμπιακός φέτος πήρε το πρωτάθλημα και είναι στους «4» του Κυπέλλου. Δεν θα ήταν καλό αν είχε θέαμα και όχι την ουσία, οπότε καλύτερα που παίρνει τους τίτλους φέτος και δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο από το να γινόταν το αντίθετο».

Σχετικά σε ποια θέση του αρέσει να παίζει, δήλωσε: «Εσωτερικός μέσος σε σύστημα 4-3-3». Και αν θέλει να παίξει στην Εθνική, σχολίασε: «Κάθε ποδοσφαιριστής σκέφτεται την Εθνική και πιστεύω για τους περισσότερους ίσως είναι και ο υψηλότερος στόχος γιατί είναι μεγάλη τιμή για τον καθένα και θα δουλέψω σκληρά και εγώ να το καταφέρω».
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO