...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ ΣΟΥ!


-->Είναι ασύγκριτο το μεγαλείο του Ολυμπιακού του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου που πλέον δεν μπορεί να τον φθάσει και κανένας στην Ευρώπη. Ένας σύλλογος ξεχωριστός από κάθε άλλον με επιτυχίες παντού και πάντα. Ένας σύλλογος πρωταθλητής σε όλα τα αθλήματα, με πράξεις και όχι με λόγια όπως κάποιοι άλλοι. Από πού να αρχίσει κανείς να καταγράφει το μεγαλείο αυτού του συλλόγου;

Το ποδόσφαιρο σήκωσε το 40ό πρωτάθλημα, ένα ιστορικό επίτευγμα που δεν πρόκειται να το πλησιάσει και κανένας άλλος. Στο βόλεϊ πέντε κούπες σε άνδρες και γυναίκες. Και τώρα μάγκες την σκυτάλη παίρνει το μπάσκετ που δεν του επέτρεπαν τόσα χρόνια να πανηγυρίσει, αλλά γύρισε και αυτό στην φυσική του θέση. Μην ξεχνάτε ότι έχουμε και το πόλο μπροστά μας κι άλλες κούπες.

Ένας μοναδικός σύλλογος σε όλη την Ευρώπη με τμήματα που πρωταγωνιστούν και φέρνουν επιτυχίες. Αυτοί είναι οι μεγάλοι σύλλογοι με τον αμέτρητο λαό πίσω τους. Λαό περήφανο και μοναδικό που μεγαλώνει ακόμα περισσότερο μέσα από επιτυχίες. Μέσα από νίκες σαν αυτή επί της Εφές… Και τώρα φέρτε μας το τρίτο, ίδιο μάγκικο και γνήσιο όπως τα προηγούμενα.
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET , SLIDER