...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Αβραμίδου: «Πρόκληση αυτοί οι αγώνες»


-->Το  Σάββατο (19:00) ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από την ομάδα των νοτίων προαστίων στο κολυμβητήριο του Λαιμού, με την Άλκηστη Αβραμίδου να αναγνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα, τονίζοντας ωστόσο ότι από τόσο   δυνατά παιχνίδια μόνο κέρδη αποκομίζει και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον η νεανική ομάδα του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε η πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού, Άλκηστη Αβραμίδου στο   www.olympiacos.org:

«Όπως κάθε παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη έτσι και η αναμέτρηση του Σαββάτου είναι ντέρμπι. Αυτοί οι αγώνες είναι το αλατοπίπερο της Α1 και αποτελούν πρόκληση και για εμάς αλλά και για τις πολίστριες της Βουλιαγμένης καθώς μαζί με τα παιχνίδια της Ευρώπης είναι τα πολύ  δυνατά της χρονιάς.

Το παιχνίδι θα είναι δυσκολότερο από αυτό του πρώτου γύρου. Αφενός γιατί παίζουμε εκτός έδρας και αφετέρου γιατί η Βουλιαγμένη θα είναι πιο προσεκτική μετά την ήττα που γνώρισε στον Πειραιά.

Σε κάθε αγώνα πέφτουμε στην πισίνα με μοναδικό στόχο να παίξουμε όσο γίνεται καλύτερα και να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του προπονητή μας. Το ίδιο θα κάνουμε και το Σάββατο. Με δεδομένο πως η ομάδα μας είναι πολύ νεανική, από τόσο δυνατά παιχνίδια μόνο κέρδη αποκομίζει και πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον».
πηγή:xaros7.gr
Tags: