...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Συνάντηση κορυφής για τον νέο Ολυμπιακό


-->Χθες  στου Ρέντη πραγματοποιήθηκε συνάντηση κορυφής για το σχεδιασμό του νέου Ολυμπιακού. Σε αυτή συμμετείχαν ο προπονητής της ομάδας, Μίτσελ, οι δύο τεχνικού σύμβουλοι Ντάρκο Κοβάτσεβιτς και Χουάνχο Λορένθο, αλλά και από πλευράς διοίκησης ο Γιάννης Βρέντζος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Γαύρος», ο Ισπανός τεχνικός ανέλυσε τα στοιχεία που τον έχουν ικανοποιήσει, αλλά και τις ανάγκες που έχει διακρίνει στο δυναμικό της ομάδας, ενώ  σύμφωνα με το δημοσίευμα, ανέφερε και  ονόματα ποδοσφαιριστών που τον έχουν ικανοποιήσει και κρίνει απαραίτητους για τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν, αλλά κι εκείνους που δεν τον έχουν ικανοποιήσει και θα πρέπει να αναζητηθεί κάτι καλύτερο για τις θέσεις τους και έθεσε υπόψη όλων κάποια νέα ονόματα για μεταγραφές.

Από τη μεριά τους, Κοβάτσεβιτς και Λορένθο παρουσίασαν τις εκθέσεις τους  που έχουν δοθεί και αναλυτικά εγγράφως, στον προπονητή και τη διοίκηση για τους ποδοσφαιριστές που έχουν παρακολουθήσει μέσω του σκάουτινγκ που κάνουν εδώ και μήνες.

Οι  οριστικές αποφάσεις για μεταγραφές, σκάουτινγκ και πιθανές αποχωρήσεις παικτών θα ληφθούν σε νέα ευρεία σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί το Μάιο, αφού πρώτα όλες οι πλευρές θα επεξεργαστούν τα δεδομένα που αντάλλαξαν, προκειμένου  ο σχεδιασμός να περάσει στη φάση της υλοποίησής του.

 πηγη  xaros7.gr
Tags: