...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Χάινς: «Ο ουρανός είναι το ταβάνι μας»


Σύμφωνα με τον Κάιλ Χάινς, εφόσον οι παίκτες του Ολυμπιακού αποδώσουν βάσει των πραγματικών δυνατοτήτων τους δεν τους σταματάει κανείς.

Διαβάστε τι δήλωσε ο Κάιλ Χάινς για την αυριανή αναμέτρηση με την Κίμκι (04/04, 21.45) στο ΣΕΦ:


Ο Αμερικανός σέντερ χαρακτήρισε τη νίκη απέναντι στην Κίμκι, μονόδρομο τονίζοντας:

«Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της σεζόν έως τώρα. Θέλουμε τη νίκη για να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η πρόκριση στα προημιτελικά. Δεν έχουμε άλλη επιλογή».

Για τους τραυματισμούς που έχουν πλήξει φέτος τον Ολυμπιακό:

«Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας, δεν επηρεαζόμαστε. Η ομάδα εξακολουθεί να έχει προβλήματα τραυματισμών, αλλά πλέον έχουμε μάθει να ζούμε με αυά. Πολλές φορές τα πολλά προβλήματα τραυματισμών μας αναγκάζουμε να παίζουμε με διαφορετικά σχήματα, να έχουμε προβλήματα στις προπονήσεις, αλλά και στις συνθέσεις. Δεν μπορούμε, όμως, να παραπονιόμαστε για αυτό. Πλέον, δεν αλλάζει και δεν μπορούμε να τα βάζουμε με την τύχη μας».

Για το κακό ξεκίνημα των παικτών του Ολυμπιακού στα τελευταία παιχνίδια του:

«Είναι κάτι που όλοι προσπαθούμε να διορθώσουμε. Είναι μια νέα συνήθεια, θα έλεγα! Είναι κάτι που πρέπει να αλλάξουμε. Οι πολλοί τραυματισμοί έχουν επηρεάσει πολλούς παίκτες μας, με αποτέλεσμα να έχουν δυσκολία να βρουν ρυθμό. Ωστόσο, όλοι κάνουν μεγάλη προσπάθεια, να είστε σίγουροι για αυτό. Πλέον, όμως, έχουμε μπει στην τελική ευθεία της σεζόν. Εάν παίξουμε αύριο (04/04), αλλά και στη συνέχεια σύμφωνα με τις δυνατότητές μας τότε ο ουρανός είναι το ταβάνι μας».

Για την προσωπική απόδοσή του:

«Μπαίνω στο παρκέ και κάνω το καλύτερο δυνατό για την ομάδα μου. Αυτό κάνουν όλα τα παιδιά. Έτυχε κάποιες φορές που ήμουν εγώ σε καλύτερη ημέρα, αλλά δεν έχει να κάνει με εμένα αποκλειστικά, γίνεται ομαδική δουλειά».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: BASKET