...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET , SLIDER » Ντόρσεϊ: «Μου έλεγε ο Σπανούλης τι να κάνω»


Ο  Τζόι Ντόρσεϊ σε δηλώσεις που παραχώρησε, άφησε αιχμές κατά του αρχηγού Βασίλη Σπανούλη, αλλά και κατά του  Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως υπήρχε έλλειψη σεβασμού προς το άτομό του.

Ο  Αμερικανός πρώην σέντερ των «ερυθρόλευκων» σε συνέντευξή του στο «All Star Basket», ισχυρίζεται πως ο αρχηγός της ομάδας ήταν εκείνος που υπέδειξε να έχει περιορισμένο ρόλο στην επίθεση ο ίδιος αφήνοντας αιχμές για τον Γιώργο Μπαρτζώκα. «Στον Ολυμπιακό κάνει κουμάντο ο Σπανούλης», αναφέρει.

Ο  Ντόρσεϊ, που  διαπρέπει στο τουρκικό πρωτάθλημα με τη... μικρομεσαία Γκαζιαντέπ τόνισε:

«Ήταν η πρώτη φορά στην καριέρα μου που είδα έναν συμπαίκτη να αποφασίζει για τον δικό μου ρόλο. Πόσο δηλαδή θα ακουμπούσα την μπάλα στην επίθεση, πόσο έπρεπε να την κρατάω και άλλα τέτοια. Αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός πρέπει να λέει σε έναν παίκτη τι πρέπει να κάνει. Εμένα μου έλεγε ο Σπανούλης: ‘Τζόι, απλά παίξε άμυνα και μην αγχώνεσαι αν θα πάρεις τη μπάλα’».

Ο ίδιος αναγνωρίζει πως το ξέσπασμά του κατά πάντων, που τελικά οδήγησε και στην απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, ήταν λάθος αλλά υποστηρίζει πως υπήρχαν σοβαροί λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτό, τονίζοντας:

«Σέβομαι όλους τους συμπαίκτες μου, αλλά αυτό ήταν έλλειψη σεβασμού προς εμένα. Πάντα περιμένω να μου επιστρέφουν το σεβασμό που δίνω σε όλους. Ίσως η αντίδρασή μου να μην ήταν η πρέπουσα και η αλήθεια είναι ότι πλήρωσα γι’ αυτό, μην μπορώντας να παίζω ακόμα με την ομάδα των πρωταθλητών Ευρώπης αυτή τη σεζόν. Ο λόγος όμως, που προκάλεσε όλο αυτό δεν ήταν λανθασμένος».

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: BASKET , SLIDER