...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Ιταλικά σενάρια για ανταλλαγή Τζιμπούρ-Αναλκά


-->Σύμφωνα με ιστοσελίδα από την Ιταλία, ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι στο στόχαστρο της Γιουβέντους την ώρα που ο Νικολά Ανελκά φεύγει από τους «μπιανκονέρι» και δεν αποκλείεται να απασχολήσει τον Ολυμπιακό!

Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «sportevai.it», όλα όσα είχαν γραφτεί και νωρίς τη Δευτέρα (22/04) για τον Ανελκά, ότι είναι στο στόχαστρο ελληνικών ομάδων τα αναπαράγει, εντάσσοντας πλέον μέσα σε αυτές και τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, αναφέρεται πως ο Ράφικ Τζιμπούρ είναι ανάμεσα τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τη Γιουβέντους, η οποία δεν θα κρατήσει τον Ανελκά, με τον 29χρονο Αλγερινό να θεωρείται από τους Ιταλούς πολύ καλή λύση για τους «μπιανκονέρι».

Την  υπόθεση του Τζιμπούρ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, οι Ιταλοί φαίνεται πως την έχουν «ψάξει», αφού   αναφέρουν πως ο ποδοσφαιριστής σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε τονίσει πως θα επιθυμούσε να συνεχίσει την καριέρα του είτε στη Γαλλία, είτε στην Αγγλία.

Να υπενθυμίσουμε πάντως, πως ο Τζιμπούρ ανανέωσε  το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό πρόσφατα και για να αποχωρήσει θα πρέπει οι Πειραιώτες να ικανοποιηθούν οικονομικά.

Σε  ότι αφορά τον Νικολά Ανελκά, τα σενάρια  που τον ήθελαν να έχει στα χέρια του προτάσεις από την Ελλάδα και ήταν έτοιμος να τις αποδεχθεί, διαψεύστηκαν κατηγορηματικά από επίσημη τοποθέτηση των εκπροσώπων του Γάλλου σταρ.

πηγη xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER