...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » «Κακή η διαιτησία, ήθελα τον ΠΑΟΚ»


Κακή χαρακτήρισε την διαιτησία του Αλέξανδρου Αρετόπουλου ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Σάββας Θεοδωρίδης, ο οποίος ήταν πυρ και μανία μετά το τέλος του αγώνα με τον ρέφερι από τον σύνδεσμο Τρικάλων. 
Επίσης, αναφέρθηκε στην πρόκριση της ομάδας στον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα Τρίπολης, τονίζοντας ότι ο ίδιος θα ήθελε τον ΠΑΟΚ...

Για την διαιτησία είπε: «Ο Ολυμπιακός απόψε ήθελε να πάρει το ματς και το κατάφερε, με σβηστές μηχανές. Προκρίθηκε στον τελικό με δύο νίκες και μάλιστα απόψε αντιμετώπισε και μία πολύ κακή διαιτησία, η οποία με τα σφυρίγματά της επέτρεψε τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα προς τους ποδοσφαιριστές μας από εκείνους του Πανθρακικού».

Ολοκληρώνοντας δεν έκρυψε την επιθυμία του: «Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, με έναν πολύ καλό προπονητή. Εμείς θα τον αντιμετωπίσουμε στον τελικό, με μόνο στόχο να πάρουμε το Κύπελλο, το οποίο θέλουμε όλοι. Και θα το πάρουμε. Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε χθες και απέκλεισε τον ΠΑΟΚ δίκαια, αλλά εγώ στον τελικό θα ήθελα τον ΠΑΟΚ».
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER