...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » «Δεν σκέφτηκε να αποχωρήσει»


-->
Συνέντευξη στην «ΕΡΑ Σπορ» παραχώρησε Σάββας Θεοδωρίδης ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων πως ποτέ ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκέφτηκε να φύγει από τον Ολυμπιακό. Πιο αναλυτικά τα όσα είπε ο εκ των αντιπροέδρων του Θρύλου:

«Η ομάδα, ο κόσμος και η διοίκηση γιορτάζουν το 40ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου και κανένας δεν μπορεί να στερήσει αυτήν την μεγάλη χαρά από τα 5 εκατομμύρια των φιλάθλων του Ολυμπιακού σε όλη την Ελλάδα. Κρίση έχουν άλλες ομάδες, οι οποίες είτε κινδυνεύουν με υποβιβασμό όπως είναι η ιστορική ΑΕΚ, μια ομάδα της προσφυγιάς, στην οποία συμπαραστεκόμαστε, σε κρίση όμως είναι και ο Παναθηναϊκός ο οποίος είναι 40 βαθμούς πίσω στην βαθμολογία.

Αυτές οι ομάδες είναι σε κρίση και όχι ο Ολυμπιακός. Για τις αποδοκιμασίες έχω να πω ότι υπάρχουν κάποιοι λίγοι αχάριστοι και αγνώμονες. Δεν έχω καταλάβει πώς έχουν παρεισφρήσει μεταξύ των φιλάθλων, αλλά θα ψάξω το θέμα προσωπικά για να ανακαλύψουμε από πού προέρχονται. Ο κόσμος του Ολυμπιακού θα γεμίσει την Κυριακή το Καραϊσκάκη για την φιέστα και όλα θα γίνουν όπως πρέπει με τις μεταγραφές που θα κάνει ο Ολυμπιακός, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο η ομάδα.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν σκέφτηκε ποτέ την αποχώρηση. Ποτέ. Ούτε για μια στιγμή, δεν πέρασε από το μυαλό του προέδρου μια τέτοια σκέψη. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προέρχεται από πατέρα Ολυμπιακό, και ο ίδιος είναι Ολυμπιακός από μικρό παιδί.

Όσο για τα όσα γράφτηκαν για τους διαλόγους στις εφημερίδες το 90% αυτών είναι μυθεύματα κι αυτό μπορώ να σας το διαβεβαιώσω γιατί ήμουν παρών στην συζήτηση. Οι μόνοι που μίλησαν ήταν οι αρχηγοί και διαβεβαίωσαν ότι θα εντείνουν τις προσπάθειές τους ώστε και το 2ο τρόπαιο εντός Ελλάδας, δηλαδή το κύπελλο, να καταλήξει στον Πειραιά».
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO