...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Χτυπούσαν γυναικόπαιδα δίχως λόγο χτες τα ΜΑΤ


-->
Χτυπούσαν γυναικόπαιδα δίχως λόγο χτες τα ΜΑΤ


Χτες στο γήπεδο Καραϊσκάκη μιάμιση ώρα πριν από την έναρξη του παιχνιδιού με αφορμή ότι ήθελαν κάποιοι δεκαεξάχρονοι να μπουν δίχως εισιτήριο στο γήπεδο τρεις διμοιρίες των ΜΑΤ δημιούργησαν μία πολεμική ατμόσφαιρα άνευ προηγουμένου!


Με αλόγιστη και προκλητική χρήση δακρυγόνων μετέτρεψαν τον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου σε πεδίο μάχης. Χαρακτηριστικό της αδικαιολόγητης αλλά και απεχθούς τους συμπεριφοράς ήταν ότι κτυπούσαν μέσα στην πολεμική τους έξαψη γυναίκες και μικρά παιδιά.


Δεν ήταν λίγοι δε αυτοί από τους άνδρες των μονάδων αποκατάστασης τάξεως(;;) που φώναζαν « γαμώ τον Πειραιά σας » εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τον οπαδικό τους – συμπλεγματικό- … πολιτισμό!
Άλλωστε δεν έχει περάσει πολύς καιρός που δύο ζητάδες ( αλήθεια τι απέγινε με δαύτους;) μάρσαραν έξω από την μικτή ζώνη του γηπέδου μας, πανηγυρίζοντας με αυτό τον τρόπο για την πρόκριση της Λεβάντε!


Ελπίζουμε ο φανατικός οπαδός των πρασίνων κ Δένδιας να μην λειτουργήσει οπαδικά και φυσικά μεροληπτικά και να τραβήξει το αυτί σε αυτούς που δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις επιδεικνύοντας υπερβάλλοντα ζήλο μόνο και μόνο για προσωπικά τους απωθημένα και να καλύπτουν με πλάνα τις εκπομπές λάσπης και προβοκάτσιας του ΣΚΑΪ.
Πηγή : olympiacos24.gr
Tags: PODOSFAIRO