...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» SLIDER » Εμείς θα σας αφήσουμε εκτός!


-->Πώς τα φέρνει η ζωή μερικές φορές... Κάποτε, ένας πρόεδρός σας, είχε πει πως όσο ζει, ο Θρύλος δεν θα κατακτούσε κανένα πρωτάθλημα. Η... υπόσχεσή του βέβαια κράτησε μερικούς μόνο μήνες, καθώς ο Ολυμπιακός επέστρεψε στον θρόνο του το 1997. Περίπου 17 χρόνια αργότερα, οι ρόλοι, όχι απλά έχουν μείνει ίδιοι, αλλά η διαφορά του Θρύλου με τον ΠΑΟ είναι τόσο μεγάλη, που διακυβεύονται πολλά περισσότερα.

Στο ντέρμπι της Κυριακής κρίνεται σε μεγάλο βαθμό η συμμετοχή του ανύπαρκτου στα φετινά πλέι οφ της Superleague. Εδώ που τα λέμε, όλες οι ομάδες που βρίσκονται παραπάνω από τον βάζελο, είναι καλύτερες και απορούμε κι εμείς με το... θράσος του τσίρκου που πιστεύει πως μπορεί να βγει στην Ευρώπη.

Το... όνειρο, πάντως, θα σβηστεί μια και καλή μέσα στον Ναό. Εμείς θα σας αφήσουμε εκτός και θα κλαίτε σαν τις... Κούλες. Δεν φταίμε εμείς που φτάσατε σε αυτό το σημείο, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα, έχουμε τη θαυμάσια ευκαιρία να σας διαλύσουμε μια και καλή.

Ο Θρύλος θα παίξει για την ιστορία και το γόητρό του. Αυτός είναι ο πρωταρχικός του στόχος. Αλλά επειδή όλη τη σεζόν βλέπατε «ερυθρόλευκα» φαντάσματα, θα φάτε τη φάπα σας με τέσσερα γκολάκια την Κυριακή και αν παραπονεθείτε ξανά, όχι μόνο θα σας αφήσουμε εκτός Ευρώπης, αλλά θα σας ρίξουμε και στη Football League.

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: SLIDER