...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » «Η άμυνα το πρόβλημά μας»


-->Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές (83-72) με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως το σημαντικότερο πρόβλημα για την ομάδα του ήταν η άμυνα και τα λάθος μαρκαρίσματα σε Φάρμαρ και Γκόρντον. Αιχμές και για την σημερινή διαιτησία του Ισπανού Ορτίθ από τον κόουτς των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας.

«Συγχαρητήρια στην Εφές, είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Έκαναν τα μικρά πράγματα που έπρεπε για να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, δώσαμε έξι επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και οκτώ λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, δεν έπρεπε να τα κάνουμε ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Οτιδήποτε και εάν κάναμε μετά εμείς ήταν αντίδραση και όχι δράση. Οπότε τελικά, παρότι νομίζω πως αρκετά νωρίς είχαμε την ευκαιρία να επανέλθουμε, δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να πω επίσης, άποψη μου, ότι υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές και το επίπεδο των διαιτητών δεν ήταν αυτό που έπρεπε.

Συγχαρητήρια στην Εφές, εμείς έχουμε δύο ευκαιρίες για μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στην προετοιμασία και στα παιχνίδια, πνευματικά και σωματικά για να είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του Βασίλη Σπανούλη στο τελευταίο δεκάλεπτο και εάν έγινε για να ξεκουραστεί, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Όχι ακριβώς, εκείνη τη στιγμή βρήκαμε μια πεντάδα που έπαιζε καλά μαζί, καλύψαμε μια διαφορά δέκα πόντων και έτσι επιλέξαμε να μείνουν εκείνοι στο παρκέ μέχρι το τέλος.

Η άμυνα μας ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα σήμερα, σε πολλές καταστάσεις κάναμε πολλά λάθη, επάνω στην άμυνα στον Φάρμαρ, στον Γκόρντον και γενικά πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό πάρα πολύ».
Πηγή : gavros.gr
Tags: BASKET