...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Σκέφτεται «πύργους» ο Μίτσελ


-->Έχει δηλώσει επανειλημμένα ο Μίτσελ ότι ήδη δουλεύει με το μυαλό στην επόμενη σεζόν. Κάνει τις δοκιμές του από τώρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου προκειμένου να ξέρει καλύτερα και το ερχόμενο καλοκαίρι τι ακριβώς θέλει.

Και για το κέντρο της άμυνας σκέφτεται κάποια πράγματα ο Ισπανός προπονητής, αφού έχει αρκετούς ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και θέλει να φτιάξει το ιδανικότερο δίδυμο. Εδώ και αρκετό καιρό ο 50χρονος κόουτς δοκιμάζει στις προπονήσεις στο Ρέντη τον Αβραάμ με τον Σιόβα.

Ο Μίτσελ το έκανε αυτό για πρώτη φορά στον αγώνα-φιέστα με τον Πανιώνιο βάζοντας από την αρχή στο κέντρο της άμυνας τον αρχηγό με τον υψηλόσωμο στόπερ. Είναι προφανές ότι το σκέφτεται για την επόμενη σεζόν το συγκεκριμένο δίδυμο.

Μπορεί να μοιάζει μακρινό κάτι τέτοιο, αλλά έτσι το έχει στο μυαλό του ο Ισπανός προπονητής. Σύμφωνα με τον κόουτς είναι οι ιδανικότεροι για να συνυπάρξουν στο κέντρο της άμυνας.

Με Σιόβα και Αβραάμ παίρνει ύψος η άμυνα και συνδυάζει δύο στοιχεία απαραίτητα για την άμυνα. Ο Αβραάμ είναι πιο σκληρός και γρήγορος αμυντικός.  Ο Σιόβας, από την πλευρά του, είναι ένας στόπερ που ξέρει πολλή μπάλα.

Σημαντικό επίσης είναι ότι πρόκειται για αριστεροπόδαρο αμυντικό και ο Μίτσελ είναι υπέρ της άποψης ότι ο ένας στόπερ πρέπει να παίζει με το αριστερό και ο άλλος με το δεξί…
Πηγή : gavros.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER