...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » Το «ευχαριστώ» του Πάντελιτς στη ΘΥΡΑ 7


-->Ο  Μάρκο Πάντελιτς,  ο αγαπημένος παίκτης των οπαδών του Ολυμπιακού, ευχαρίστησε με το δικό του ξεχωριστό τρόπο τους φιλάθλους της ομάδας μας για την αγάπη που απλόχερα του έχουν δείξει.

Είναι γεγονός ότι έχει αναπτυχθεί μια ιδιαίτερη σχέση ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τον Σέρβο φορ να εκδηλώνει κάθε φορά το πόσο έχει δεθεί με τον Ολυμπιακό και τον κόσμο του.

Άλλωστε το όνομά του έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των φιλάθλων μας και εκείνος κάθε φορά ανταποδίδει ξεχωριστά. Κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τον τρόπο που πανηγύριζε τα γκολ που πετύχαινε, κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το πώς «κρεμιόταν» στα κάγκελα της ΘΥΡΑΣ 7 για να πανηγυρίσει μαζί τους και να σηκώσει το τρόπαιο τραγουδώντας … «είσαι στο μυαλό κάτι μαγικό»

Έχει τρέλα ο Σέρβος με τον Ολυμπιακό και με τα αδέρφια του όπως χαρακτηριστικά τονίζει.

Φέτος  είναι αλήθεια ότι δεν πήρε τις ευκαιρίες που ο ίδιος θα ήθελε, ωστόσο ποτέ δεν δημιούργησε το παραμικρό, αντίθετα ήταν πάντα δίπλα στους νέους παίκτες να τους συμβουλεύει και να τους καθοδηγεί.

Το πιο πιθανό ο Μάρκο Πάντελιτς να μην είναι κοντά μας την επόμενη σεζόν, άλλωστε και χθες φάνηκε η μελαγχολία του.

Συγκεκριμένα, όταν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πλησίασαν την κερκίδα των οργανωμένων οπαδών, τη ΘΥΡΑ 7 και πανηγύριζαν με το «όλε ..όλε.. όλε», διέκρινες από τη μια τη χαρά και από την άλλη τη μελαγχολία στο πρόσωπό του.

Ο Πάντελιτς περίμενε να τελειώσουν τα «όλε, όλε» και στη συνέχεια αφού ήδη ο κόσμος του Θρύλου τον επευφημούσε, πλησίασε στη κερκίδα των οργανωμένων, σήκωσε ψηλά το τρόπαιο σχηματίζοντας το σήμα της νίκης. Στη συνέχεια χαιρέτησε αφού υποκλίθηκε στη ΘΥΡΑ 7  και έβαλε το χέρι στην καρδιά του και πάνω στο σήμα του Ολυμπιακού μας, ευχαριστώντας έτσι με τον μοναδικό του τρόπο τον κόσμο μας…

ΜΑΡΚΟ ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑς, ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ  …ΑΔΕΡΦΟΣ ΜΑΣ!

πηγη xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO , SLIDER