...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO , SLIDER » 40 ΚΟΥΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΕΙΡΑΙΑ! (photos)


-->Η φιέστα για το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη ήταν λιτή αλλά εντυπωσιακή, καθώς στο κέντρο του γηπέδου ήταν και οι σαράντα κούπες, ενώ παίκτες, τεχνικό επιτελείο και ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης γνώρισαν την αποθεώση.

Μέρα γιορτής, χαράς και μεγάλης περηφάνιας αφού και μόνο να βλέπει κανείς τις 40 κούπες είναι αρκετό. Άλλωστε το σκηνικό διαμορφώθηκε έτσι ώστε να… χωρέσουν οι 40 κούπες που έχουν πανηγυρίσει στην ιστορία τους οι «ερυθρόλευκοι».

Λίγο αργότερα, αυτές έκαναν την εμφάνισή τους στο γήπεδο, κατά μήκος ενός φωτισμένου διαδρόμου που κατέληγε στην τελευταία, στην φετινή…

Οι παίκτες του Μίτσελ την σήκωσαν μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ψηλά και γνώρισαν την αποθέωση.

Στα  40 πρωταθλήματα έγινε αναδρομή με στάσεις στις σεζόν 1954, 1975, 2001, 2013 όπου κατακτήθηκαν ο 10ος, ο 20ος, ο 30ος και ο 40ος τίτλος και αντιστοιχούσαν στα τέσσερα αστέρια που φώτιζαν το χορτάρι.

Παίκτες σύμβολα της ομάδας του Πειραιά, όπως ο Γιάννης Γκαϊτατζής, ο Ηλίας Ρωσίδης, ο Ζιοβάνι και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνόδευαν τον μικρό Κωνσταντίνο σε κάθε ένα από τα αστέρια αυτά την ώρα που στα μάτριξ του γηπέδου ο κόσμος παρακολουθούσε στιγμές από κάθε χρονιά των 40 τίτλων.

Για  την σημερινή βραδιά Ζιοβάνι και Καρεμπέ που βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη, βρέθηκαν στο επίκεντρο των πανηγυρισμών του κόσμου. Το ίδιο συνέβη στην συνέχεια και με τους παίκτες της φετινής ομάδας αλλά και τον Μίτσελ που έδειξαν να απολαμβάνουν τις στιγμές που ζούσαν στο Φάληρο.πηγη xaros7.gr

Tags: PODOSFAIRO , SLIDER