...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Περπέρογλου: «Με τον κόσμο για το 2-0»


-->Με δηλώσεις του στην κάμερα του novasports ο Στράτος Περπέρογλου απέδωσε τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί της Έφες στην άμυνα του Ολυμπιακού και στο γεγονός ότι κατάφεραν να  περιορίσουν τους Φάρμαρ και Γκόρντον.

Τα πρώτα λόγια του Στράτου Περπέρογλου ήταν:

«Παίξαμε αρκετά καλή άμυνα, όμως από εκεί και πέρα είχαμε δυσκολίες στην επίθεση. Με εξαίρεση τον Γιώργο είχαμε αρκετά άστοχα σουτ όπως βέβαια και η Έφες. Ήταν ένα κλειστό παιχνίδι. Αυτό που θέλαμε εμείς ήταν να πάρουμε τη νίκη και τα καταφέραμε. Ίσως ήταν καλύτερο που ήταν έτσι το παιχνίδι γιατί το επόμενο παιχνίδι είναι εξίσου σημαντικό».

Για το επόμενο παιχνίδι:

«Η Έφες έχει πολύ ταλέντο. Είναι δύσκολο να αλλάξει κάτι μέσα σε δύο ημέρες αφού και εμείς τους γνωρίζουμε και αυτοί. Πιστεύω ότι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο και ελπίζω με τη βοήθεια του κόσμου να τα καταφέρουμε».

Για την αμυντική τακτική:

«Κάθε ομάδα έχει κάποιους παίκτες «κλειδιά» για τη λειτουργία της επίθεσης της. Όπως για παράδειγμα σήμερα η Έφες ρίσκαρε και άφησε αρκετές φορές μόνο του τον Γιώργο και το πλήρωσε κάθε προπονητή διαλέγει κάτι παρόμοιο. Εμείς θέλαμε να παίξουμε πάρα πολύ καλή άμυνα πάνω στον Φάρμαρ και στον Γκόρντον που είναι οι κινητήριοι μοχλοί της επίθεσης και κάναμε πολύ καλή δουλειά σε αυτό. Φάγαμε κάποιους φθηνούς πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο αλλά σε γενικές γραμμές παίξαμε πολύ καλή άμυνα».

πηγη xaros7.gr
Tags: