...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » Πριμ γιατί είσαστε 17 πόντους πίσω από τον Ολυμπιακό και 3οι στη βαθμολογία;


-->Αυτό από μόνο του αποδεικνύει ότι είστε πολύ μικρή ομάδα! Ποτέ στα χρονικά πρόεδρος (υποτίθεται μεγάλης ομάδας) δεν έδωσε πριμ γιατί η ομάδα του είναι 3η στο πρωτάθλημα και πίσω από τον πρωταθλητή 17 πόντους!

Αν αυτοί είναι οι στόχοι σας, εύκολα καταλαβαίνουμε πόσο μικροί είστε και ότι δεν φταίτε εσείς αλλά εμείς που σας χαρίσαμε την ισοπαλία πετώντας στην κυριολεξία δύο βαθμούς άδικα.

Εσείς που «κράζατε» μέρες πριν την αναμέτρηση στο ΝΑΟ ότι είστε καλύτεροι θα πάρετε και πριμ για την ισοπαλία; Μόνο ντροπιαστική κίνηση θα ήταν αυτή, αν ο πρόεδρός μας έδινε τέτοιο πριμ στην ομάδα μας, ακόμα και αν ο αγώνας αυτός αφορούσε το Champions League!

Να σας υπενθυμίσουμε «μπουγατσόμαγκες» ότι μετά το 1-1 της Τούμπας, εμείς στο Λιμάνι «ψαχνόμαστε» και γκρινιάζαμε για μέρες και εσείς πανηγυρίζετε!

Να γιατί ΠΟΤΕ δεν θα γίνετε ίσοι με εμάς. Να γιατί ΠΟΤΕ δεν θα πάρετε πρωτάθλημα. Δεν είναι στο DNA σας. Πάντα τρίτοι άντε δεύτεροι …αλλά μέχρι εκεί!

Και αν ο Ολυμπιακός χθες έπαιζε μπάλα θα «τρώγατε» καλά …αλλά δεν πειράζει, το πιο πιθανό είναι να συναντηθούν οι δρόμοι και πάλι και τότε θα τα πούμε καλύτερα!

πηγη xaros7.gr
Tags: