...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Στου Ρέντη ο Μίτσελ είδε τους Νέους (photos)


Το μεσημέρι του Σαββάτου ο τεχνικός του Θρύλου παρακολούθησε τον αγώνα της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίτσελ παρευρέθηκε στις εγκαταστάσεις όπου γινόταν ο αγώνας, αφού μετά την προπόνηση με την οποία ολοκλήρωσε την προετοιμασία των παικτών του για το αυριανό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στον Ναό, αποφάσισε να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των Νέων.

Τους ανθρώπους και τη δουλειά που κάνουν στις ακαδημίες του συλλόγου ο  Μίτσελ έχει σε μεγάλη εκτίμηση και δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθεί τους αγώνες των Νέων όποτε μπορεί.

Ο Ισπανός έχει τις καλύτερες των εντυπώσεων για πολλά από τα παιδιά των Νέων, αφού δεν είναι λίγες οι φορές που δίνει τη δυνατότητα σε πολλούς από αυτούς είτε να μετάσχουν σε προπονήσεις της επαγγελματικής ομάδας είτε σε μερικούς αγώνες του πρωταθλήματος.

Το  «παρών» εκτός του   Μίτσελ, έδωσαν ο Αντώνης Νικοπολίδης και ο Ηλίας Ρωσσίδης, δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού που κατέκτησαν πολλά με τον Θρύλο και που είδαν με ενδιαφέρον τα μελλοντικά αστέρια του συλλόγου.


Tags: PODOSFAIRO