...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » «Παγκόσμιος παίκτης ο Αβραάμ»! (photos)


-->Μεγάλη τιμή για τον αρχηγό του Ολυμπιακού, όπου δημοσίευμα ιστοσελίδας τον ανακηρύσσει παγκόσμιο ποδοσφαιριστή της εβδομάδας!

Την  περασμένη Κυριακή στον Ναό έπεσαν όλα τα φώτα της δημοσιότητας στον Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Ο δυναμικός αμυντικός των νταμπλούχων Ελλάδας, όχι μόνο έχει ξεπεράσει  τον σοβαρό τραυματισμό του, αλλά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα δύο φορές και βοήθησε τον Ολυμπιακό να φτάσει στη νίκη, κάτι που   δεν πέρασε απαρατήρητο από τα διεθνή ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα η goal.com ανακήρυξε σε ποδοσφαιριστή της εβδομάδας και αυτό δεν αφορά μόνο το ελληνικό ή το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αλλά το παγκόσμιο.

Διαβάστε τι γράφει χαρακτηριστικό το δημοσίευμα:

Αρχικά αναφέρει:

«Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 40ό πρωτάθλημα της ιστορίας του στα 88α γενέθλια του συλλόγου. Ξεκάθαρα, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος με τα δύο τέρματά του κόντρα στην ΑΕΚ έκλεψε την παράσταση και κερδίζει τον τίτλο του παγκόσμιου ποδοσφαιριστή της εβδομάδας».

Και  το άρθρο καταλήγει:

«Ο 28χρονος άνοιξε το σκορ στο γήπεδο Καραϊσκάκη στο 14ο λεπτό και το διπλασίασε με κεφαλιά, δέκα λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης. Ο Αλγερινός ακραίος Τζαμέλ Αμπντούν έκλεισε το σκορ. Συγχαρητήρια στον Αβραάμ Παπαδόπουλο που έγινε ο 199ος παγκόσμιος ποδοσφαιριστής της εβδομάδας του goal.com».
πηγηxaros7.gr
Tags: