...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» PODOSFAIRO » Η άφιξη και η αποθέωση του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο (photos)


-->


Ο  Ολυμπιακός όπου πηγαίνει γνωρίζει την αποθέωση. Παντού σε όλη την Ελλάδα οι γαύροι κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όπως και τώρα στο Ηράκλειο που ο Ολυμπιακός γνώρισε την αποθέωση για μια ακόμα φορά από το λαό του Θρύλου.

Στην Κρήτη ο Ολυμπιακός έχει πολλούς φιλάθλους και φροντίζουν με κάθε τρόπο να δείχνουν την αγάπη τους και την τρέλα τους στην ομάδα. Έτσι λοιπόν έγινε για μια ακόμα φορά στο αεροδρόμιο πανικός! Πάνω από 150 φίλαθλοι είχαν συγκεντρωθεί και μόλις  έγινε αντιληπτή η παρουσία των νταμπλούχων Ελλάδας τα καπνογόνα πήραν φωτιά και τα συνθήματα για τον Ολυμπιακό «έσκιζαν» τον ουρανό του Ηρακλείου.

Αυτό που ζητούσαν από τους παίκτες μας, είναι νίκη με τον ΟΦΗ και απαίτηση όλων η κατάκτηση του νταμπλ.

Την αποθέωση γνωρισαν βέβαια  και οι παίκτες της ομάδας Νέων μια και η αποστολή ταξίδεψε με την πρώτη ομάδα στο Ηράκλειο για την αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Ομίλου. Μάλιστα, οι οπαδοί του Ολυμπιακού ζήτησαν την... πρόκριση κόντρα στην Άστον Βίλα στους «8» του NextGen Series.

Να σημειώσουμε, πως στο αεροδρόμιο τον Μίτσελ και την ομάδα μας υποδέχτηκαν και παιδιά   από τις σχολές ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο. Έδωσαν λουλούδια στον Ισπανό τεχνικό και τους παίκτες, ενώ φωτογραφήθηκαν και πήραν αυτόγραφα.

ΠΗΓΗ : xaros7.gr
Tags: PODOSFAIRO