...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» » FIFA: «Οι ανταγωνιστές του βρίσκονται πολύ πίσω» (photos)


-->Με  αφορμή την αυριανή αναμέτρηση στο Καραϊσκάκη μεταξύ των δύο ομάδων,  η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA  μνημόνευσε την προπέρσινη «εξάρα» του Θρύλου επί της ΑΕΚ, κάνοντας αναφορά στα επιτεύγματα του Ολυμπιακού.

Για την αυριανή αναμέτρηση η επίσημη ιστοσελίδα της FIFA κάνει εκτενέστατη αναφορά στην   πιθανότητα ο Ολυμπιακός να πανηγυρίσει την μαθηματική εξασφάλιση του 40ού τίτλου της ιστορίας του μπροστά στο ένθερμο κοινό του.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα που μνημονεύει την προπέρσινη εξάρα που έριξε ο Ολυμπιακός στην ΑΕΚ, αναφέρει:

«Ο Θρύλος, όπως είναι γνωστό, έχει κερδίσει 39 πρωταθλήματα, ενώ έχει κατακτήσει το Κύπελλο σε άλλες 25 περιπτώσεις. Οι κοντινότεροι ανταγωνιστές, ο Παναθηναϊκός (με 20 πρωταθλήματα) και η ΑΕΚ (11), βρίσκονται πάρα πολύ πίσω».

Όσον αφορά μια από τις σημαντικότερες σεζόν όπου ο Θρύλος «βύθισε» την ΑΕΚ, ήταν εκείνη του 2005-06, ενώ μνημονεύονται και οι δύο πιο ευρείες νίκες του συλλόγου:

«Κατά τη διάρκεια της περιόδου 2005-06, ο Ολυμπιακός κατάφερε να κερδίσει όλα τα ντέρμπι που έδωσε με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ. Μία ήττα, πάντως, ήταν αυτή που την πόνεσε περισσότερο από άλλες. Τον Μάρτιο του 2011, όχι μόνο συνετρίβη με 6-0 εκτός έδρας από τον Ολυμπιακό, αλλά η ήττα έδωσε τον 38ο τίτλο στον Ολυμπιακό. Σαν να μην έφτανε αυτό, ισοφαρίστηκε το σκορ της μεγαλύτερης σε έκτασης νίκης που σημειώθηκε ποτέ σε ντέρμπι και αυτό είχε γίνει πριν 30 χρόνια».
πηγή:xaros7.gr
Tags: