...

Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ!

You Are Here: Home» BASKET » Έχουν αγώνα και στο CAS!


Μπορεί το βράδυ της Παρασκευής (21:00/ Novasports 2) ο Ολυμπιακός να υποδέχεται στο ΣΕΦ την Μακάμπι για την 12η αγωνιστική του Top-16 της Ευρωλίγκας ωστόσο την ίδια μέρα κρίνεται και ένας άλλος «αγώνας» για τον Ολυμπιακό.

Στη Λωζάννη της Ελβετίας θα εκδικαστεί υπό την παρουσία τριών δικαστών του CAS στις 12:00 την Παρασκευή η προσφυγή της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ για το ματς με την Σιένα στο φαληρικό στάδιο. Ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Χρήστος Σταυρόπουλος μάλιστα βρίσκεται ήδη στην Ελβετία και θα παρακολουθήσει από κοντά την εξέλιξη της υπόθεσης.

Η ουσία είναι πως αν το CAS δικαιώσει τον Ολυμπιακό (κάτι που είναι λογικό αφού υπάρχει ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος) τότε θα επαναληφθεί το παιχνίδι με τους Ιταλούς. Αυτό θα πρέπει να οριστεί σίγουρα πριν την τελευταία αγωνιστική του Top-16, κάτι που σημαίνει πως μάλλον θα θυσιαστεί ματς του εγχώριου πρωταθλήματός τους.

Αν το CAS δικαιώσει τον δικαστή που είχε απορρίψει την ένσταση και την έφεση ακολούθως των πρωταθλητών Ευρώπης τότε η δεύτερη φάση της διοργάνωσης θα συνεχιστεί κανονικά. Η απόφαση πάντως δεν θα βγει την Παρασκευή, αλλά την ερχόμενη εβδομάδα. Σήμερα θα γίνει απλά η εκδίκαση της.

ΠΗΓΗ : gavros.gr
Tags: BASKET